{{ message.message }}
{{ button.text }}

Oproep van het ziekenhuis.

Wij zijn een lesbisch stel en hebben na een jaar en 3 maanden op de wachtlijst eindelijk een oproep van het ziekenhuis gehad.

Afbeelding blog 'Oproep van het ziekenhuis.'

Vorig jaar besloten wij om een doorverwijzing te vragen naar het ziekenhuis omdat we wisten dat er een wachtlijst van ruim een jaar is. Na het eerste gesprek in het ziekenhuis werden we na wat onderzoeken op de wachtlijst gezet.

Er zijn weinig donoren en daardoor is de wachtlijst erg lang. Nu zijn we een jaar en 3 maanden verder en hebben we eindelijk ons startgesprek gehad en groen licht gekregen. Wat waren wij blij en is het uiteindelijk toch nog snel gegaan. We kunnen deze maand nog beginnen!

In het startgesprek werd ons uitgelegd hoe het allemaal in zijn werk gaat. Aan de hand van de kenmerkenlijst wordt er een donor gezocht die het meest op mijn vriendin lijkt. Deze donor wordt 'maar' aan 15 'ontvangsters' gekoppeld. Hierdoor heb je meer kans dat je ook voor een eventueel 2e kindje dezelfde donor krijgt. Op de dag dat de ovulatietest positief is moet ik het ziekenhuis bellen en wordt ik de volgende dag geīnsemineerd. 

En dan... is het afwachten.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je