{{ message.message }}
{{ button.text }}

Operatie endometriose

Afbeelding blog 'Operatie endometriose ' Achtergrond blur afbeelding

Al snel kon ik geopereerd worden zodat “alles” in orde gemaakt werd voor het icsi traject. 

Met mijn verleden aan buikproblemen en operaties was ik niet bang voor deze ingreep een dagopname drie gaatjes in de buik en mochten ze verklevingen tegenkomen deze meteen verwijderen. 

Dus daar gingen we het blauwe schort werd aangetrokken en ik was als tweede aan de beurt. Dikke kus van manlief en hij zou gebeld worden als ik weer terug was op de afdeling. Wat ik me nog echt goed herinner is dat ik het zoooo koud had en dat maakte me rillerig en toch ook wel zenuwachtig maar eenmaal op de operatietafel werd ik snel in slaap gebracht en voor mijn idee na 10 minuut al weer wakker ! 

De endometriose viel ontzettend mee en de verklevingen die ze tegen waren gekomen konden ze makkelijk verwijderen —> een mooie schone baarmoeder! 

Even lekker wat eten en dan plassen en naar huis. Inmiddels waren de andere patiënten die op dezelfde kamer lagen zich al klaar aan het maken om naar huis te gaan. Echter voelde ik mij niet lekker en kwam de jus d’orange en boterham met kaas er meteen weer uit ! Oké nog maar even rusten ... over twee uurtjes nieuwe poging. Daar kwam de verpleegster of ik al klaar was om lekker naar huis te gaan, jaaa dacht ik lekker in m’n eigen bed ! Dus een poging om recht op te gaan zitten ... maar helaas daar kwam golf twee eruit ! 

Er werd besloten om toch maar een nachtje te blijven :( 

De volgende dag voelde ik me een stuk beter en mocht ik naar huis. 

Hier begon het herstel van 3-6 weken. Gelukkig zijn wij gezegend met genoeg lieve familie die ons konden helpen in het huishouden en de zorg van onze 4 hondjes. 

Het herstel ging prima en na drie weken was ik weer fit genoeg en kon het traject beginnen ! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je