{{ message.message }}
{{ button.text }}

Op vakantie, stress of genieten?

Vakantie, het moet zo relaxt zijn, alles los laten en heerlijk gaan genieten.

Afbeelding blog 'Op vakantie, stress of genieten?' Achtergrond blur afbeelding

De dag dat we vertrekken, zenuwen gieren door mijn lijf. Waarom wilde ik ook alweer zo graag op Vakantie? Maak tijdschema's in mijn hoofd zodat we niet te lang rijden en Ivan gewoon zijn hapje en drankje krijgt.

We zijn met goede vrienden op Vakantie, dus mijn schuldgevoel komt om de hoek kijken, wat vervelend voor ze dat ze zo vaak moeten stoppen, terwijl we helemaal niet vaak hoeven te stoppen. Please gedrag ten top. Hele discussies met mijzelf en mij.
Ik weet dat ik er niet gezelliger van wordt, Ivan is echt een kleine topper en doet het fantastisch. Dus waarom waarom zo gestresst zijn. Neem het moment en geniet. Gaat het even niet goed, dan komt het wel weer goed.

Och ik weet zo goed hoe het allemaal moet. We zijn nu de 3e dag onderweg. En ben streng voor mezelf dat ik het allemaal op zijn beloop moet laten, laat het maar komen. Ivan mag best later zijn eten hebben. Dan maar even brullen, ook geen ramp. Het komt allemaal goed ( denk ik met een ander stemmetje in mijn hoofd nee nee)

Wij gaan genieten......of ik ga genieten.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je