{{ message.message }}
{{ button.text }}

Op naar de derde echo

Op 31 maart 2016 was er eindelijk een kloppend hartje te zien. Nu mag ik weer terug voor een echo

Afbeelding blog 'Op naar de derde echo' Achtergrond blur afbeelding

Op 14 april 2016 had ik weer een echo en wat is het fijn dat ik mijn chico/chica weer kan zien. Om 16.40 uur stond de afspraak. Ik moest eerst werken, en wat kroop de tijd weer. Vanuit mijn werk eerst naar huis om te douchen en daarna door naar de verloskundige. Wel weer spannend hoor. De baby is nu 2,5 centimeter en begint steeds meer op een baby te lijken. Ik word nu geschat op ongeveer 9 weken. Ik kreeg zelfs een video mee waarop hij/zij al een beetje beweegt! Wat een heerlijk kind heb ik nu al! Op 4 mei is de termijnbepaling, dan krijg ik mijn officiële uitgerekende datum.

Ik kon nu mijn mond echt niet meer dicht houden. Ik was zo trots en blij dat ik het aan iedereen bekend heb gemaakt. En wat was iedereen blij voor mij. Ik heb eigenlijk weinig negatieve reacties gehad. Ik hoorde wel dat ik op een gegeven moment het verhaal van de dag was hier bij de supermarkt in de buurt, maar dat boeit me dan toch niet. Allerlei verhalen gaan de rondte, maar als mensen het echt willen weten moeten ze het maar aan mij vragen… Ik ben allang blij dat mijn ouders, familie en vrienden mijn keuze accepteren.

Toen ik zwanger bleek te zijn heb ik L meteen een berichtje gestuurd met de foto van de test. Hij heeft er verder niet heel veel bijzonders op gezegd, alleen dat het goed was, ondanks het late tijdstip dat we het toch nog geprobeerd hadden. En hij was erg blij voor me dat het toch gelukt was. Hij bleef graag op de hoogte en zou duimen voor me dat alles goed zou gaan.

Na de tweede echo heb ik hem ook nog een berichtje gestuurd hoe ver ik was en dat alles er goed uit zag. Ik heb hierop vanuit hem geen reactie gekregen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je