{{ message.message }}
{{ button.text }}

Onzekerheid slaat toe

Afbeelding blog 'Onzekerheid slaat toe' Achtergrond blur afbeelding

De laatste loodjes... dat is waar ik nu mee bezig ben. Nog iets meer dan een maand tot de uitgerekende datum.

En nu slaat de onzekerheid pas echt toe. Alles komt ineens zo dichtbij. “Heb ik wel de juiste keuze gemaakt? Kan ik dit wel? Ga ik wel een goede moeder zijn voor hem? Wat als ik het niet aankan? Wat als er wat fout gaat?” Deze gedachten passeren dagelijks in mijn hoofd. Waar in het begin alle onzekerheden van tafel werden geveegd, zo hard kwamen ze nu terug.
Soms voel ik me schuldig naar hem toe, dat ik er zo over pieker. Nachtenlang lig ik al wakker.

Maar ik weet gewoon dat als ik hem vastheb, alles op zijn plek valt. Als ik hem voor het eerst kan aankijken. Eerder was ik bang voor de bevalling; nu is het iets waar ik naar toe leef. Ik heb alles over voor hem, de kleine jongen. Nog heel even geduld..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je