{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wel zwanger niet zwanger

Ik had beloofd jullie op de hoogte te houden van de ontwikkelingen op het gebied van zwanger worden.....

Afbeelding blog 'Wel zwanger niet zwanger '

bij deze dus.....ik heb altijd een vast cyclus, dus ik weet precies wanneer ik ongi moet worden. Vandaag dus maaaaar ben het niet. Nog niet en hopelijk wordt ik het ook niet. Heb al drie weken pijnlijke borsten en sorry voor het praatje maar Hey mede mama's en bijna mama's onder elkaar. Mijn tepels zijn al een dag of vier BIZAR niet fijn aanwezig, tintelt, gevoelig en gewoon niet fijn. Mijn buik geeft een trekkerig gevoel en steken in mijn lies, lage rugpijn. Ik durf niet eens normaal te plassen....alsof je het daarmee kunt tegen houden ha ha, hoezo hou je je eigen voor de gek. Pfffffff normaal heb ik een paar dagen voor mijn menstruatie hoofdpijn ( nu niet) en buikkrampen ( nu niet) ik eet mijn gewone warme maaltijd als een dijker, ben helemaal geen goede warm eter nog nooit geweest, en snackjes,....lees chips, kan me nu gestolen worden normaal eet ik dit heeeeel graag. Nu weet ik ook echt wel dat de kortste weg is.....EVEN testen!!!! Maar.................ik durf gewoon niet:( erg he......ben zo bang dat mijn lijf me voor de gek houd.....HELP?.....herkent iemand dit, de angst, onzekerheid...bleh...ps...er hoeft maar iets te gebeuren en ik heb de slappe lach nog zoiets raars. Ik herken dit niet van mijn eerste zwangerschap....:(

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je