{{ message.message }}
{{ button.text }}

Onzeker, maar toch zo trots!

Afbeelding blog 'Onzeker, maar toch zo trots!'

Oke. Hoe gaan we beginnen, een blog schrijven. Over mezelf, de zwangerschap en het moeder leven. Hoe begin je met je verhaal? Nou oke, zo dus. Via via ben ik op mamaplaats uit gekomen en ik dacht, waarom niet mijn verhaal delen met andere mama’s (to be). 

Ik ben nu al ruim 2 maanden mama (AL 2 maanden ja) en ik vind het zoiets moois en kwetsbaar. Zoveel liefde die je voor iemand kan hebben, die iemand waarvan je vanaf dag 1 van bent gaan houden. Maar ook zo beangstigend. Hoe ga ik als moeder zijn? Zal ik genoeg liefde kunnen geven? Zal ik geduldig zijn? Zal ik het slaapgebrek aankunnen? Mijn hele zwangerschap zo benieuwd geweest naar deze iemand. Is het een hij of een zij? (dit wisten mijn man en ik nog niet), hoe gaat ons wondertje eruit zien? Zal het deze keer wél goed gaan, na een miskraam gehad te hebben. Zoveel vragen in mijn hoofd en toch ook alles loslaten, omdat ik er geen controle over heb. 

Na die onzekere 12 weken (wat eerder 12 maanden leek), ben ik er enorm van gaan genieten. Zelfs van de kwaaltjes ben ik van gaan houden. Misselijk? Yes! Kokhalzend boven de pot staan? Yes! Pijnlijke borsten? Yes! Zo dankbaar voor dit wondertje. Dit wondertje waarvan ik haar mama mag zijn, van haar mag houden, voor haar mag zorgen en met trots kan zeggen: dat is ONS meisje!


Hoe heb jij jouw zwangerschap ervaren?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je