{{ message.message }}
{{ button.text }}

Onze reis naar Thailand

en hopelijk de laatste reis met z'n tweetjes!

Afbeelding blog 'Onze reis naar Thailand'

Het is bijna zover!! EINDELIJK is dan de maand oktober aangebroken! jeetje wat hebben we hier ontzettend lang naar uitgekeken! ongelofelijk, maar we gaan dan toch echt eind van deze maand naar Thailand! Een voor ons beladen reis... want als we terugkomen dan begint ons nieuwe avontuur... een kindje.
Wat gaan we onwijs genieten, en wat zal het vreemd zijn te weten dat het misschien wel onze laatste echte reis samen is... bijzonder, intens, en nu zo dichtbij!
Wat hebben we lang gewacht op dit moment... we kijken bijna meer uit naar terugkomst dan de vakantie zelf, ( haha, nou da took weer niet... want we gaan zeker genieten samen!!, maar het is wel heel spannend!)

Even tussendoor, ik heb enorme last van een soort nesteldrang, en waar ik normaal een grote sloddervos ben en best wel wat chaotisch (ook te zien in huis).... ben ik de laatste tijd alleen maar aan het opruimen, tot groot genoegen van vriendlief haha, maar goed, ik ben dus aan de gang....
Ik merk dat ik alles in huis klaar, af en ready wil hebben voor als we terug zijn van vakantie omdat ik wil dat alles baby-proof is als we er voor gaan! Dus, de kinderkamer staat nu klaar, ook de kast is eindelijk naar boven (na maanden in de woonkamer te hebben gestaan...) en de box is naar zolder om ruimte te creeren in de kinderkamer. en ik ben dus aan het poesten gegaan... de bovenverdieping, en er komt EINDELIJK een nieuwe kast op onze slaapkamer.
Na bijna een jaar uit koffers te hebben geleefd, en een logeerkamer die meer op een ontplofte inloopkast leek te hebben aangekeken is het nu dan echt tijd voor een prachtige schuifdeurkast op onze slaapkamer! oh oh oh, wat ben ik intens gelukkig en ik kan gewoon niet wachten.
Als die kast er eenmaal is, kan die logeerkamer ook eindelijk netjes worden opgeruimd en dan is alles voor mijn gevoel gewoon af. Zolder netjes, dozen weg, alles fris, slaapkamers klaar, af, schoon, klaar voor gebruik, baby spullen in huis, beneden opgeruimd, alles geordend... EINDELIJK! zo hoort het, zo wilde ik het, zo moet het zijn....! jaa jaa, ik leer het toch nog een keer. ik vind het heerlijk dat alles zo opgeruimd en netjes is en we doen ons best het zo te houden.. en oh, ik voel mij stiekem trots, hopelijk komt mam gauw eten!! wat zal ze verrast en trots zijn alles zo spik en span te zien... er is eindelijk een hoop gebeurd en we kunnen wel stellen dat het huis binnen nu en een paar weken echt helemaal af is. (voor nu dan...) haha.

Maar... terug naar Thailand, naar ons heerlijke resort... naar onze welverdiende en lang gekoesterde vakantie!

Afbeelding blog 'Onze reis naar Thailand'

het uitzicht vanuit ons hotel aan het strand!! oehhhhh net als in de film!!!

31 oktober gaan we dan, met Emirates, wat een avontuur.
Mijn lieve vriend is nog nooit buiten Europa geweest, en ik, door mijn vroegere baan als stewardess wel (heeeel vaak..) en ik kan niet wachten hem te laten zien hoe mooi de wereld is en hoe gaaf het is om zomaar zo ver weg te zijn! de lucht, de mensen, het zand, de geur, alles!!! het is zo overweldigend.. (tenminste dat vond ik toen ik voor het eerst buiten Europa een vliegtuig uitstapte voor een stop van 3 dagen in Mexico... alles wat zoo intens, anders.. het rook er zelfs anders en wat een ervaring was dat zeg!
Ik ben benieuwd hoe hij het zal vinden.. en of hij het ook zo ervaart en net zo enthausiast zal zijn!
We gaan samen heerlijk genieten, en een paar leuke excursies doen... hij heeft altijd al door een jungle willen lopen dus dat gaan we ook zeker doen! Ik heb er zo onwijs veel zin in.... en ik vind ook dat we dit echt verdiend hebben... na al zo lang niet samen op vakantie te zijn geweest, gaan we nu dan echt genieten. Na 2 jaar verdriet, stress en onzekerheid, gaan we nu dan weer het geluk tegemoet.

Nog een paar weekjes en dan heerlijk vakantie vieren.
Volgende week kunnen we onze tickets ophalen bij het reisbureau... dan wordt het wel heel echt!
Nog even nog even... en dan als we terug zijn, komt hopelijk onze grootste wens uit!

Liefs, xx

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je