{{ message.message }}
{{ button.text }}

Onze eerste inseminatie.

De ovulatietest is positief! Toch wel erg spannend om het ziekenhuis te bellen voor onze eerste afspraak voor KID.

Afbeelding blog 'Onze eerste inseminatie. '

We zaten er al lang op te wachten, maar als het dan echt zo ver is gaat het toch best wel snel! 

Vorige week was mijn ovulatietest positief! Gelijk om 9.00 uur naar het ziekenhuis gebeld om een afspraak te maken voor de volgende dag. 

Ik was gelukkig vrij die dag, mijn vriendin moest werken dus die had ik in de ochtend naar haar werk gebracht. 's Middags haalde ik haar op en gingen we samen naar het ziekenhuis. We waren wat vroeg dus moesten nog even wachten en er liep een afspraak uit.  Beide zaten we een beetje nerveus te wachten totdat we aan de beurt waren.

Eenmaal in de behandelkamer werd alles ons nog eens rustig en goed uitgelegd. En dan is het moment toch echt daar. Ik weet dat die mensen dit al veel vaker hebben gedaan en echt al alles hebben gezien, maar het blijft toch een beetje ongemakkelijk. Weet ik ook gelijk hoe mijn cliënten zich kunnen voelen. De hele "behandeling" duurt maar een paar minuten. Daarna nog 10 minuten blijven liggen en dan mag je weer gaan en moet je rustig afwachten! Dat is nog het moeilijkste!!!

 2 uur na de behandeling kreeg ik hele erge buikpijn. Zweten, misselijk, gevoel dat ik moest overgeven. Dit duurde naar mijn gevoel wel een uur. 2 dagen erna ook nog buikpijn gehad. Zelfs als ik mijn buik aanraakte was het nog erg gevoelig. Ik las op internet dat dit vaker voorkomt. Iemand anders hier ook ervaring mee?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je