Snap
  • Zwanger
  • post

onze 20 weken echo (met 18 weken :) )

Kort verslagje over de 20 weken echo, voor wie geintresseerd is :)

Hai allemaal!

Onze echo is weer achter de rug, leuk maar altijd toch spannend, die 20 weken echo... Ik had mijn zoontje bij dit keer, en hij heeft mooi lang naar de baby Mogen kijken...wat ie hartstikke intressant vond, tot hij de gel op mijn buik ontdektte haha...dat was daarna toch intressanter! We wilden natuurlijk heel graag weten wat we dit keer krijgen, een zoon erbij of een dochter, maar de kruimel had andere plannen... ging even mooi met de handjes tussen de beentjes zitten! Heb er een mooie foto van gehad haha (zie afbeelding, als je het kan zien). Dan maar meten alles..blaas was vol dus de nieren werken, hartje had 4 kamertjes, allemaal even groot dus dat was goed. Schedeltje mooi rond, bovenlip gesloten (heb hazenlip in mijn familie helaas, dus altijd wel spannend!), rug zag er goed intact uit en al met al, prachtige baby dus.

De vroedvrouw was zo aardig om extra lang te blijven vissen tot we konden zien wat er tussen de beentjes zat, gelukkig maar want om nog eens 4 weken te moeten wachten! ik zou gek worden hahaha!!

Maar goed, het is dus officieel...we krijgen er weer een zoon bij! Papa natuurlijk helemaal blij, die had toch stiekem een voorkeur voor een zoontje erbij...en ik? tja, een meisje was erg leuk geweest, maar een jongen is al zo bekend, en natuurlijk leuker voor mijn zoontje...meisjes heeft ie toch niets aan ;) haha

Nu weer 4 weken wachten voor we weer mogen kijken naar ons ukkie... wachten duurt altijd lang :(

 

10 jaar geleden

heb hem eindelijk gevonden, je uitgebreide reactie hahaha :p Ja die zelfstandigheid doen we nu al aanmoedigen, zodat het dalijk niet als een shock komt dat ie ineens veel meer zelf moet doen en zo... 1 op 1 momentjes idd erg belangrijk, hadden wij thuis nooit en wat verlangden we daar toch naar zeg! Verder is het denk ik toch wel afwachten hoe alles gaat verlopen...spannend is het wel :)

10 jaar geleden

ja hij zal precies 2 jaar en 9 maanden zijn dan... daar maak ik me inderdaad wel zorgen over...heb zelfs van die stomme dromen dat ik niet zoveel van deze kerel kan houden als dat ik van mijn oudste houdt... ongegrond lijkt me, maar het bezorgd me wel :( Geprobeert het met mijn man te bespreken maar die verklaart me voor gek hmm :)Hoe ging dat bij jullie?

10 jaar geleden

haha ja dat afscheid nemen moet ik ook doen... jammer dat er geen poppen en zo in huis mogen komen ;) Maar ja, 2 jongens is ook leuk natuurlijk, dan hebben ze wat aan elkaar (hoop ik haha)

10 jaar geleden

dankje :)