{{ message.message }}
{{ button.text }}

Onze 20 weken echo! (13)

De zwangerschap verloopt goed. Eindelijk onze 20 weken echo! De dag waarop we te horen krijgen of we een jongen of meisje krijgen!!

Afbeelding blog 'Onze 20 weken echo! (13)' Achtergrond blur afbeelding

De weken gaan voorbij en de zwangerschap verloopt goed. Wij genieten er volop van. Mijn buik is inmiddels ook al goed zichtbaar. Elke zondag bij een nieuwe zwangerschapsweek maken we een foto van mijn buik. Erg leuk voor later (vinden wij)! Sinds een kleine 2 weken voel ik de baby ook. De eerste keer was het alsof er een klein vlindertje in de binnenkant van mijn uit aan het fladderen was. Ook van z'n kleine plopjes. Nu voel ik elke dag de kleine kruumel. Wat een heerlijk een goed gevoel geeft dat.

25-08-2014: Vandaag hebben we onze 20 weken echo. Wij vinden het weer spannend. De 20 weken echo is toch wel een belangrijke echo. Hier wordt de kleine kruumel uitgebreid gecontroleerd. Het is weer een spannend moment! We hebben s'morgens de afsrpaak. Zoals gewoonlijk de afgelopen nacht weer slecht geslapen. Want mochten ze het kunnen zien dan krijgen wij vandaag ook te horen of het een meisje of jongen is. Ons gevoel zegt allebei een jongen. Al vanaf het begin denken we dat. De naam hebben we ook al min of meer.

Wij zijn er op tijd, want te laat komen op z'n belangrijke afspraak willen we niet. De 20 weken echo is niet bij de verloskundige. Ik moet hiervoor naar een echo centrum waar ze gespecialiseerd zijn in deze echo's. Wij hoeven niet lang te wachten gelukkig. Ik mag meteen op de bank gaan liggen en de dame gaat meteen beginnen. Voordat ze begint vraagt ze of we het geslacht willen weten. Deze vraag beantwoorden we allebei met een dikke JA!!! Er komt weer een warme klodder gel op mijn buik en ze begint. Wij zijn blij dat we onze kleine kruumel weer zien. Het was alweer een aantal weken geleden. De echoscopiste gaat meteen opzoek naar het geslacht van de baby en al snel heeft ze het gevonden. Ons voorgevoel word bevestigt. Het is een JONGEN! Hadden we dat toch goed!! Ze gaat verder met het onderzoek en naar een kleine 15 minuten zijn we klaar. Alles is goed met onze kleine kruumel. Wij zijn echt zo blij en zo intens gelukkig dat dit ons in gegund. Met een paar prachtige foto's op zak gaan we richting mijn moeder. Tegen haar wil ik het graag vertellen. Mijn moeder zal het verder tegen niemand vertellen, want we willen het voor de rest geheim houden. Wat is het leuk om zoiets tegen mijn moeder te vertellen. Op dat moment voel ik mij net een klein kind :-) Wij laten mijn moeder de echo zien, en vrijwel meteen ziet ze natuurlijk het piemeltje zitten. Wat geweldig, een jongen. Nog even blijven we bij mijn moeder. Wij hebben vakantie deze week dus we genieten extra van alles!

20140825_110201_1456663467.jpg

Wat een opluchting dat alles goed is met onze kruumel! En onze vakantie kan niet meer stuk!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je