{{ message.message }}
{{ button.text }}

Onverwachts zwanger na de diagnose PCOS.

Afbeelding blog 'Onverwachts zwanger na de diagnose PCOS.' Achtergrond blur afbeelding

November 2019 ben ik na 4 jaar een onregelmatige menstruatie, naar de dokter gegaan.

Hij verwees mij door naar de gynaecoloog in het ziekenhuis. De gynaecoloog heeft een inwendige echo gemaakt, en moest daarnaast ook bloedprikken. 16 December 2019 de dag dat ik de diagnose PCOS kreeg. In dezelfde week voelde ik mij niet lekker. Ik had mijn urine ingeleverd bij de dokter, zelf dacht ik aan een blaasontsteking.

De assistente zei dat er in mijn urine niets te vinden was en, stelde mij voor dat ik maar eens een zwangerschapstest moest doen. Eenmaal thuis de test gedaan, ik was gewoon verder gegaan met de vaatwasser uitruimen en totaal niet bezig geweest met die test. Toen de 5 minuten om waren was de test positief. Na 10 testen kon ik het nog niet geloven, omdat ik een paar dagen eerder nog de diagnose PCOS had gekregen. Wij hadden totaal niet verwacht dat het ons op een natuurlijke manier zou lukken. Wel hadden wij een kinderwens maar pas over een jaar of 3/4.

Totaal in paniek heb ik een vriendin gebeld. Ze vertelde mij dat ik de verloskundige moest bellen voor een eerste echo. Mijn vriend reageerde heel lief maar moest het allemaal wel even verwerken.

Op 09-08-2020 is onze mooie lieve dochter Malou geboren.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je