{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ontmoetingen

Afbeelding blog 'Ontmoetingen '

De laatste blog is inmiddels alweer een maand geleden.

En we hebben uiteraard niet stil gezeten de afgelopen weken.

We hebben de officiële stap gezet om het contract op te stellen. 2 avonden hebben we gezeten om zoveel mogelijk op papier te zetten.

Het is nu dus duidelijk hoe we de dagen verdelen, hoe we de verjaardagen en feestdagen vieren, maar ook de minder leuke scenario's staan nu officieel op papier. 

Te denken valt aan eventuele scheidingen en nieuwe liefdes, maar ook als het kindje tijdens de zwangerschap niet helemaal gezond blijkt te zijn. En dat is uiteraard nog maar een klein percentage van de 5 pagina's die we getypt hebben. Dit document zal naar de familierecht notaris gestuurd worden zodat zij kan kijken hoe ver wij in dit proces zitten, en niet geheel onbelangrijk: Het kostenplaatje.

23 Februari zijn we gaan bowlen met goede vrienden van Patrick en Niels. Het was een gezellige avond die zeker voor herhaling vatbaar was! 

26 Februari zijn Patrick, Niels en ik naar de 9 maanden beurs geweest. Hier hebben zij ook mijn beste vriendin en haar verloofde ontmoet. 4 uur lang hebben we met zijn alle tussen de kinderwagens en allerlei leuke hebbedingetjes gesnuffeld. Ik vond het een erg geslaagde dag, waar we veel inspiratie hebben opgedaan. Als je dan op zo'n beurs loopt is het vreemd om te bedenken dat je misschien over een aantal maanden wel zwanger bent en dat je dan écht al die dingen mag gaan kopen. 

Een paar dagen later ontving Patrick bericht dat hij een draagdoek heeft gewonnen, hoe leuk!

Op 8 Maart ben ik met de mannen naar Roermond gegaan om de familie van Niels te ontmoeten. Bij aankomst was ik wel lichtelijk zenuwachtig, maar dit trok gelukkig al snel weg. Ik heb eerst de moeder, stiefvader en zus van Niels ontmoet. Daarna zijn we door gereden naar de vader en stiefmoeder van Niels.

Het was een intensieve dag, met veel gespreksstof en vragen, die overigens geheel terecht gesteld werden. 

Ik was aan het einde van de dag dan ook wel echt op.

Maar het was zeker fijn om nu gezichten te kunnen plaatsen bij namen en verhalen. En ik hoop dat zij dat net zo ervaren hebben. 

Het is nu dus afwachten wanneer wij terecht kunnen bij de notaris om het contract officieel te maken. En ondertussen gaan wij gewoon lekker verder met daten en ontmoet ik binnenkort ook de familie van Patrick. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je