{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ons leven ons verhaal.

28-02-08 zijn papa en mama samengekomen zo onvoorstelbaar verliefd mama werd bijna 16 en papa werd bijna 19. 05-04-11 hebben we voor ons koo

Afbeelding blog 'Ons leven ons verhaal.'

28-02-08 zijn papa en mama samengekomen zo onvoorstelbaar verliefd mama werd bijna 16 en papa werd bijna 19. 05-04-11 hebben we voor ons koophuizen getekend! En de sleutels in ontvangst genomen we zijn er gelijk aan begonnen. Augustus 2011 kwamen we erachter dat mama zwanger was! Dat was even schrikken want we hadden net een huis gekocht en waren nog lang niet klaar met verbouwen! Mama was net 19 en zou ook nog bevallen op haar 19e. Maar mama wist gelijk het komt allemaal goed! Mijn ouders het verteld en broer die waren super blij. Mijn schoonouders verteld en ondanks mijn jonge leeftijd was iedereen gelijk verkocht! We waren al 2 maanden zwanger en na 5 maanden wisten we, we krijgen een dochter! Zo blij en zo verliefd op een mini mensje dat groeide en groeide en zo ook mama's buik. We bleven verbouwen en na mama's werk ging mama nog steeds te keer het behang door heel het huis afgetrokken nieuwe gipsplaten tegen het plafond gemaakt en op het laatst stof de verfpot nog op mama's buik! 04-02-12 zijn we dan ingetrokken in ons huis het was helemaal af! De dag voor mijn verlof kreeg ik te horen dat ze mijn contract niet meer verlengden terwijl ze hadden beloofd een vast contract te geven, dus besloten wij dat ik fulltime mama zou worden! En 27-03-12 ben jij dan geboren onze prachtige prinses! Mama is zo dankbaar dat ze alle eerste keren zelf heeft mogen mee maken je eerste lachje, je eerste gebrabbel, je eerste hapjes, je eerste tandjes, je eerste woordjes, je eerste stapjes, je 1e verjaardag en alle verjaardagen daar op, je eerste x crèche en straks de eerste x basisschool.

Augustus 2013 besloten papa en mama voor een broertje of zusje te gaan. Dus in september de spiraal eruit laten halen en 23 oktober 2013 wen positieve test in handen. Net 7 weken kreeg ik een echo de vrouw zei kijk maar eens goed, ik riep het zijn er 2! De tranen vloeiden over mijn kaken. Op de terugweg zei ik ik kan dit toch niet!? Ik kan toch geen peuterpuber en 2 baby's opvoeden, m'n vriend was al in de wolken die zei tuurlijk kan je dat! Nadat mama van de shock was bekomen vond ook mama het geweldig! Met kerst was ik 9 weken en hebben we het met het uitpakken van de cadeaus verteld iedereen zat in tranen en toen kregen ze een envelop... Tja wat zit erin kijk maar! Iedereen had de echo voor zich liggen en mijn schoonzus schreeuwde uit het zijn er 2! Nog meer in tranen en wat was iedereen blij! Na 3 maanden zwangerschap wisten we we krijgen er 2 zoontjes/ broertjes bij!

het was weer een heerlijke zwangerschap maar op het laatst toch vermoeiend en zwaar maar mama heeft jullie kunnen dragen tot 38 weken en ben toen ingeleid! mn mannen zijn nu weeral 5 maanden en een week en wat genieten we van jullie en onze prinses jullie zijn zo rustig en tevreden en lachen al zo veel!

mama is trots! Trots op papa die zoveel voor ons doet en zoveel liefde geeft, mama is trots! Trots op onze dochter die zo heerlijk is en zo lief naar haar broertjes en zoveel liefde geeft! Mama is trots! Trots op onze zoontjes die ook zo geweldig zijn! Mama is trots! Trots op zichzelf dat ze thuisblijf mama is en alles voor iedereen doet!

ik ben trots op iedereen op onze lieve (stief) ouders en schoonouders onze broer en zus! Ik Hou van m'n leven en zou niks willen veranderen! En misschien heel misschien worden papa en mama volgend jaar man en vrouw! Omdat wij willen trouwen als onze mannetjes ook kunnen lopen en aangezien dat volgend jaar dat waarschijnlijk is duimt mama heeeeeel erg hard dat papa, mama binnenkort ten huwelijk vraagt ;)

live youre life And follow youre dreams! Live,love,laugh!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je