{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ons kleine wonder ❤

Afbeelding blog 'Ons kleine wonder ❤'

Vorig jaar Juni dacht ik eraan om maar eens op een datingsite te gaan kijken. Nadat ik al vier maanden vrijgezel was en een week alleen op vakantie was geweest om mijn hoofd leeg te maken, was ik toch wel weer benieuwd...

Wat ik niet had verwacht is dat ik nu een superleuke man en een gezonde dochter zou hebben van 7 weken oud.

Hier mijn verhaal:

Tinder, daar begon het mee. Ik zat op het werk en had even pauze, hmm dacht ik, deze man komt mijn wel heel bekend voor. Ik werkte op dat moment als beveiliger bij een groot warehouse waar veel mensen werkten, ook hij die voorbij kwam op Tinder.... Ja, je raadt het al, van het ene berichtje naar kwam andere en daar was onze eerste date. De dag van de date zelf begon al goed, ik was de telefoon van het werk vergeten achter te laten, dus ik moest terug naar het werk. Ik had hem een berichtje gestuurd dat ik wat later zou zijn, (oeps begint al goed dacht ik nog bij mezelf).

Mijn moeder stuurde nog ''gedraag je eigen'' ik dacht: 'zo moeder zo dochter' dus antwoordde 'nee' voor de grap! Na een super leuke dag gehad te hebben ging ik naar huis en tevens meteen naar bed want het was al laat.

De volgende dag was een dag om nooit te vergeten. Ik had veel gemiste oproepen en ik belde meteen terug. ''Mevrouw je spreekt met de ambulance jou moeder is vannacht in haar slaap overleden...'' Hoe kan dit vroeg ik mijn zelf af ik had haar die zelfde avond nog gesproken en ze klonk hartstikke gezond! Die dagen er na gingen echt als een rollercoaster voorbij...

Na alles weer een plek te hebben kunnen geven waren de weken ernaar best zwaar maar wat heb ik een steun gehad van hem en van mijn twee beste vriendinnen.

15 Juli werd het officieel dat wij een relatie kregen om het zo maar even te noemen.

Augustus 2018 ik was overtijd. Ik wist het bijna zeker, ik ben zwanger! Diezelfde dag een test besteld en diezelfde avond nog binnen gekregen, omdat ik geen tijd meer had om zelf naar de winkel te gaan en ik het niemand anders kon vragen.  'S avonds was ik bij mijn beste vriendin en deed ik de test. Er kwamen twee streepjes in beeld. Ik keek mijn beste vriendin aan en wist even niet hoe ik moest reageren. Ik belde uiteraard mijn vriend meteen en zei dat hij meteen moest komen. Hij moest wel niet denken! Een half uur later was hij er en heb ik hem verteld dat ik zwanger was en liet de test zien. Zijn eerste reactie was: 'Sterk zaad!' Ik moest van de zenuwen erom lachen, maar eigelijk was het niet om te lachen. Ik verbleef op dat moment bij mijn beste vriendin tot ik een eigen huis had, hij woonde nog in Limburg, hoe moesten wij dit aan gaan pakken.

Het klinkt hard maar ik gaf het een week om er over na te denken of laten weg halen of er voor gaan... Ik hield het echter maar 3 dagen uit, ik wilde het houden. Hij dacht er ook zo over gelukkig na heel veel gepraat te hebben. Mijn vriend kreeg een huis hier in de buurt toegewezen en ik had wat kunnen sparen, het zou zeker goed komen.

Met 6 weken kreeg ik helaas een miskraam...  Toen voelde het leeg, wij keken er naar uit en hadden alles geregeld voor de kleine....  en nu? ja wat nu? We besloten samen dat als het nu komt komt het,  het is erg welkom! Ja wij kennen elkaar pas 3 maanden maar het leek wel of we elkaar al 10 jaar kennen. Daarnaast hebben wij in korte tijd veel mee gemaakt en elkaar door dik en dun gesteund. September en oktober gingen voorbij. Begin oktober gingen wij samenwonen, het voelde goed en zijn super gelukkig.

Op 3 november deed ik een test en ik was zwanger! Ik was blij maar ook bang om weer een miskraam te krijgen. De eerste 3 maanden gingen voorbij op zich ging het goed alleen veel misselijk geweest maar dat hoorde erbij! 

De 12 weken echo was goed, ow wat was ik blij dat alles goed was! Ik kon niet wachten dus besloten we een 16 weken echo nog te doen voor het geslacht. Een jongen! We waren blij maar vooral dat je gezond bent. toen de 20 weken echo ik vond het behoorlijk spannend. de arts vroeg aan ons ''Weten jullie al wat het wordt'' ik zei ''Ja, een jongen'' de arts ging verder met controleren en het bleef even stil...  ze zei ''Nou ik denk van niet, het is een meisje!''  Mijn partner was er stil van en ik schoot erg in de lach (uiteraard ook van de zenuwen). Ik zei nog tegen mijn partner dat worden unicorns met een grote smile. Zijn blik zei al genoeg, er komen geen unicorns op haar kamer...  de kleine uk is gezond daar gaat het om!

De weken verstreken, 13 juli was mijn uitgerekende datum. Ik ging de uitgerekende datum voorbij uiteindelijk ben ik op 21 Juli bevallen van een prachtige dochter genaamd Eliv (ons wonder).


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je