Snap
  • Zwanger
  • post

Ongeduldig!

De afgelopen periode heb ik veel geschreven over mijn zwangerschap en mijn zwangerschapsverlof. Vandaag ben ik 39 weken zwanger en ontzettend ongeduldig. >>

De afgelopen periode heb ik veel geschreven over mijn zwangerschap en mijn zwangerschapsverlof. Vandaag ben ik 39 weken zwanger en twee dagen en ik ben ontzettend ongeduldig.

Gisteren heb ik met mijn schoonmoeder de laatste dingen gedaan. Ik heb de was gedaan, het hele huis is de afgelopen weken helemaal opgeruimd en schoongemaakt. Mijn schoonmoeder heeft gisteren de laatste dingen nog een keer schoongemaakt, zoals de douche, toilet en de keuken.

Ik heb maandag ook het hele huis nog een keer gestofzuigd en weer opgeruimd en de toilet gedaan.

De afgelopen periode heb ik veel met mijn man gesproken wanneer de baby zou komen. Ik had heel erg gehoopt en gevoeld en aangegeven dat de baby dinsdag, woensdag of donderdag zou komen. Ik was daar heel erg van overtuigd of ik wil het te veel.

Gisteren was ik ontzettend gespannen omdat voor mijn gevoel de baby zou komen. Ik zei nog tegen mijn man de baby komt of op woensdag. Of op woensdag op donderdag. Ik ben vandaag zelfs heel chagrijnig dat mijn gevoel dus helaas niet klopte. Mijn man zei dat ik te graag wil en dat de baby daarom gisteren niet is geboren. Ik ben van mezelf iemand die graag alles plant en wil regelen. En de geboorte van je kindje valt helaas  niet te plannen. Misschien vergelijk ik het ook teveel met mijn dochter. Zij was namelijk een week te vroeg geboren en dan hoop en wil ik ook dat deze baby ook te vroeg komt. Mijn man zei gisteren tegen mij, het kan ook nog zijn dat ze veel later komt en dat je 42 weken zwanger bent. Nu daar wil ik liever niet aan denken.

Van mij mag de baby nu echt komenJ

10 jaar geleden

Bedankt voor je berichtje!Wel fijn dat je kindje er binnen twee uur was;)

10 jaar geleden

liever later dan te vroeg;) Wacht gewoon rustig, het komt zeker. Bij mij was het grappig met de laatste zwangerschap. Drie keer al naar het ziekenhuis gegaan, met weeen en zo, en... niks! terug naar huis gestuurd. DAT was spanned...tja. En dan na derde dag, met eerste weeen, zei ik gewoon tegen de verloskundige: maak de kamer klaar, ik kom! En... ons kindje is binnen twee uur geboren:)

10 jaar geleden

Ja, dat denk ik ook wel;)

10 jaar geleden

komt pas de 13de(of had ik nou 15de gegokt) :) ga gewoon uit van je 42 weken dan valt t allemaal mee als kindje eerder komt