{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ongeduldig!

De afgelopen periode heb ik veel geschreven over mijn zwangerschap en mijn zwangerschapsverlof. Vandaag ben ik 39 weken zwanger en ontzettend ongeduldig. >>

Afbeelding blog 'Ongeduldig!'

De afgelopen periode heb ik veel geschreven over mijn zwangerschap en mijn zwangerschapsverlof. Vandaag ben ik 39 weken zwanger en twee dagen en ik ben ontzettend ongeduldig.

Gisteren heb ik met mijn schoonmoeder de laatste dingen gedaan. Ik heb de was gedaan, het hele huis is de afgelopen weken helemaal opgeruimd en schoongemaakt. Mijn schoonmoeder heeft gisteren de laatste dingen nog een keer schoongemaakt, zoals de douche, toilet en de keuken.

Ik heb maandag ook het hele huis nog een keer gestofzuigd en weer opgeruimd en de toilet gedaan.

De afgelopen periode heb ik veel met mijn man gesproken wanneer de baby zou komen. Ik had heel erg gehoopt en gevoeld en aangegeven dat de baby dinsdag, woensdag of donderdag zou komen. Ik was daar heel erg van overtuigd of ik wil het te veel.

Gisteren was ik ontzettend gespannen omdat voor mijn gevoel de baby zou komen. Ik zei nog tegen mijn man de baby komt of op woensdag. Of op woensdag op donderdag. Ik ben vandaag zelfs heel chagrijnig dat mijn gevoel dus helaas niet klopte. Mijn man zei dat ik te graag wil en dat de baby daarom gisteren niet is geboren. Ik ben van mezelf iemand die graag alles plant en wil regelen. En de geboorte van je kindje valt helaas  niet te plannen. Misschien vergelijk ik het ook teveel met mijn dochter. Zij was namelijk een week te vroeg geboren en dan hoop en wil ik ook dat deze baby ook te vroeg komt. Mijn man zei gisteren tegen mij, het kan ook nog zijn dat ze veel later komt en dat je 42 weken zwanger bent. Nu daar wil ik liever niet aan denken.

Van mij mag de baby nu echt komenJ

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je