{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ondraaglijke pijn !!! Feit zware bekkenstabieliteit! !

Face in mijn zwangerschap van me 3e wondertje klein prinsesje 7.5 maand zwanger

Afbeelding blog 'Ondraaglijke pijn !!! Feit zware bekkenstabieliteit! !'

Whaaaaaaaaaa! !! Pijn pijn pijn .

Bekkenstabieliteit.  Onderrug onstabiel  en slecht slapen. Niks helpt van alles al geprobeerd. En door de stress die in de thuis situatie heb doof dan mijn man in wsnp zit werkt extreem averechts op mijn zwangerschap  sta er van 05:00 t/m 19:00 alleen voor en valt me erg zwaar door de zware pijn die ik doormaak! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je