{{ message.message }}
{{ button.text }}

Onderzoek zwangere vrouwen

De zwangerschap kan je ervaren als een ´roze wolk´ van geluk. Je kunt echter ook gevoelens van angst of depressie ervaren.

Afbeelding blog 'Onderzoek zwangere vrouwen'

Voor mijn masterscriptie aan de Universiteit Utrecht ben ik op zoek naar zwangere vrouwen die kort wat vragen willen invullen. Wil jij me helpen? Invullen is volledig anoniem en duurt ongeveer 10 à 15 min. Hier is de link: https://qtrial2015az1.az1.qualtrics.com/jfe/form/S...

Alvast bedankt! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je