{{ message.message }}
{{ button.text }}

Omgaan met de kilo's

Toen ik erachter kwam dat ik zwanger was, was één van de eerste dingen waar ik aan dacht...gewichtstoename!

Afbeelding blog 'Omgaan met de kilo's' Achtergrond blur afbeelding

Al meer dan een jaar was ik gestopt met roken, fanatiek aan het sporten en gezond aan het eten. Het ging eigenlijk best de goede kant op vond ik. Ik voelde me zelfverzekerder en ook energieker. Toen ik erachter kwam dat ik zwanger was, was één van de eerste dingen waar ik aan dacht dan ook: aankomen!! Hoeveel zal ik aankomen en waar allemaal? Hoe zal ik er als zwangere vrouw uit zien wanneer ik een half jaar zwanger ben?! De eerste weken ging ik nog vaak naar de sportschool en stond hier geregeld op de weegschaal. Thuis heb ik geen weegschaal omdat mijn broeken normaal gesproken mijn graadmeter zijn. Met een groeiende buik kon ik vrijwel direct geen gebruik meer maken van deze graadmeter....dus dan maar op de weegschaal dacht ik. Nu ik bijna een half jaar verder ben vind ik mijn lichaam prima, alles is in verhouding en mijn buik groeit goed. Na controle bij de verloskundige deze week bleek mijn buik echt een groeispurt te hebben doorgemaakt. Dit voel ik ook wel :) Na het wegen op de weegschaal begreep ik waar alle chocolaatjes en snoepjes gebleven zijn haha. Ik ben na 26 weken namelijk 10 kilo aangekomen..De verloskundige vindt het allemaal niet zo spannend; ik was erg slank en ben nu net iets voller slank haha. Ik heb dan ook besloten om me er maar niet meer druk om te maken. Zolang het met de baby goed gaat zijn die paar kilo's voor mij echt bijzaak. Een maatje groter misstaat me niet al zeg ik het zelf hahaha.

Op naar het derde trimester en alles wat daarbij hoort; een grote buik, een baby welke met de dag groeit, een pretecho volgende week én ja ook nog wat extra kilo's!

Liefs, Chris

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je