{{ message.message }}
{{ button.text }}

OMG, deze nieuwe zwangerschapstest lijkt ons zo handig!

Super accuraat, super handig, super betrouwbaar en super voor het milieu!

Afbeelding blog 'OMG, deze nieuwe zwangerschapstest lijkt ons zo handig!'

Discreet, maar niet heus

De traditionele zwangerschapstest, je weet wel die van plastic materiaal waar je over heen moet plassen, kan soms behoorlijk onhandig zijn in gebruik én is van een behoorlijk formaat als je even snel en discreet een test wilt doen. Daarnaast is een zwangerschapstest en dan vooral het materiaal nou ook niet bepaald goed voor het milieu. Een Amerikaans merk kwam daarom met een alternatief en presenteerde afgelopen week de eerste biologisch afbreekbare zwangerschapstest.

Een zwangerschapstest van papier?

Oké, we begrijpen dat je je nu waarschijnlijk afvraagt wat je daar in vredesnaam bij moet voorstellen. No worries, wij hebben ons er even in verdiept en eigenlijk is het heel simpel. Want in tegenstelling tot een typische zwangerschapstest, die van plastic en niet buigzaam is, is de Lia zwangerschapstest biologisch afbreekbaar en gemaakt van papier.

Door het toilet spoelen

Dit betekent dat je de test bijvoorbeeld kan opvouwen (handig als je hem voor of na gebruik nog even wil verstoppen), maar dat je hem na gebruik ook gewoon door het toilet kan spoelen. En als je, zoals de meeste moeders (in spe), meerdere testen doet bij een (mogelijke) zwangerschap kan dat natuurlijk een voordeel zijn.

Betrouwbaar

Volgens Lia zelf, is hun test net zo betrouwbaar, al dan niet betrouwbaarder, dan een traditionele zwangerschapstest. Het resultaat van de Lia zwangerschapstest is voor 99% zeker.

Wat vind jij van deze nieuwe zwangerschapstest? Zou je 'm kopen en gebruiken?

Bron: Lia,The first flushable pregnancy test. 99% accurate, 0% plastic.

Don't be afraid to stand out from the crowd.

Een bericht gedeeld door Lia (@meetlia) op

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je