Snap
  • Zwanger

ohwjee op naar kindje nummer 2

Net als je besloten hebt toch geen 2e kindje te willen omdat t leven nu al moeilijk is krijg je een positieve test uitslag!

Net als je besloten hebt toch geen 2e kindje te willen omdat t leven nu al moeilijk is krijg je een positieve test uitslag! Ohwjee en verwarring en blij en angst ging er door me heen!!! Want vorige maand besloten om weer aan de anticonceptie te gaan bij de volgende menstruatie.... En toen bleef de menstruatie uit! Schrik!! En ja vanmorgen poitief getest. Aangezien ik een tweede kindje misschien te zwaar vond voor mij als moeder met borderline en zoontje van 11 maanden met downsyndroom was ik best geschrokken maar toch wel blij. Nu zal ik t ff heel zwaar krijgen maar welkom is hij of zij zekers wel. De spanning stijgt! Ik hoop zo dat ik het allemaal goed ga doen zonder mezelf voorbij te lopen....

10 jaar geleden

Gefeliciteerd, Ik ken het helemaal hier was het ook zo schrikken maar toch wel welkom, Kan je hier mensen ook een prive bericht sturen?

10 jaar geleden

Gefeliciteerd met de zwangerschap, lijkt me idd best schrikken zeg!! Maar een ding, als moeder zijnde hou je gelijk van je kind/baby, hoe hij/zij ook is..misschien dat het even zwaar is of tegen valt, moeder word en ben je niet zomaar... Je kunt het meid!!

10 jaar geleden

Allereerst gefeliciteerd met je zwangerschap en weet een ding moeders kunnen alles ook als het beetje zwaar wordt geniet van je zwangerschap en succes!

10 jaar geleden

Gefeliciteerd allereerst, want boven alles is het een klein wonder Maar ik kan me voorstellen dat het behoorlijk wennen is. Zoals Nonnie al zegt: vooral niet bang zijn om hulp te vragen wanneer je dat nodig hebt!