{{ message.message }}
{{ button.text }}

ohwjee op naar kindje nummer 2

Net als je besloten hebt toch geen 2e kindje te willen omdat t leven nu al moeilijk is krijg je een positieve test uitslag!

Afbeelding blog 'ohwjee op naar kindje nummer 2'

Net als je besloten hebt toch geen 2e kindje te willen omdat t leven nu al moeilijk is krijg je een positieve test uitslag! Ohwjee en verwarring en blij en angst ging er door me heen!!! Want vorige maand besloten om weer aan de anticonceptie te gaan bij de volgende menstruatie.... En toen bleef de menstruatie uit! Schrik!! En ja vanmorgen poitief getest. Aangezien ik een tweede kindje misschien te zwaar vond voor mij als moeder met borderline en zoontje van 11 maanden met downsyndroom was ik best geschrokken maar toch wel blij. Nu zal ik t ff heel zwaar krijgen maar welkom is hij of zij zekers wel. De spanning stijgt! Ik hoop zo dat ik het allemaal goed ga doen zonder mezelf voorbij te lopen....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je