{{ message.message }}
{{ button.text }}

Oh nee, weer een wee!

Inmiddels is het alweer een héle lange tijd geleden dat ik voor het laatst postte over mijn tweelingzwangerschap. Laat ik nu mijn verhaal even afmaken.

Afbeelding blog 'Oh nee, weer een wee! ' Achtergrond blur afbeelding

Week 32. Zoals in mijn vorige blog stond, ben ik met 29 weken zwangerschap opgenomen geweest in het LUMC ivm vroegtijdige weeën. Gelukkig zette dit niet door en mocht ik weer naar huis. Deze week weer een controle gehad en alles zag er goed uit. Meisjes groeien volgens hun eigen lijntje en er is genoeg vruchtwater. Een reisje naar Leiden is altijd vermoeiend en ook nu ben ik vroeg naar bed gegaan. 

De volgende dag ging het prima. We hebben gezellig bij mijn moeder gegeten en onze oudste dochter genoot zichtbaar van alle aandacht. De hele dag voelt mijn buik al wat strak aan en ik heb geen behoefte in eten. De harde buiken houden aan en ik voel weer enige regelmaat. Omdat het donderdag is vragen we of onze oudste bij mijn moeder mag blijven, omdat zij vrijdag vrij is. Voor de zekerheid bellen wij het ziekenhuis en mogen weer even langskomen. Je raadt het al, weer weeënactiviteit... Er wordt met het LUMC gebeld en ze besluiten om af te wachten gezien de termijn dat ik ben. Ik zou op dit moment in ons eigen ziekenhuis mogen bevallen. Ik mag nog een uurtje aan de CTG en dan wil de gynaecoloog mij naar huis sturen omdat er geen ontsluiting is. Ik voel mij absoluut niet goed en sta er op dat ik vannacht mag blijven. Voor de zekerheid. De arts stemt in en mijn man gaat weer naar huis. Die nacht slaap ik redelijk en er komt steeds een geweldige verpleegkundige bij mij controleren. De volgende dag zijn de weeën gelukkig weer weg en mag ik naar huis. Ik voel mij een stuk beter en heb nu ook vertrouwen om naar huis te gaan, dus let’s go! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je