{{ message.message }}
{{ button.text }}

Oh die goedbedoelde meningen van mensen altijd!

Ik heb vanaf ik zwanger ben een scrapbook gemaakt waarin ik week tot week iets schrijf

Afbeelding blog 'Oh die goedbedoelde meningen van mensen altijd!' Achtergrond blur afbeelding

en de echo foto's die we tot nu toe hebben zitten in dat boek. En probeer er dan ook nog iets bij te schrijven.

Soort van Blogg alleen dan voor onze zoon. ( en ja daar censureer ik wel een paar dingen, onze kleine man hoeft niet te weten dat zijn vader en moeder elkaar letterlijk de tent uitvechten soms) 

Maar goed we hebben dus mensen op de hoogte gebracht van het feit dat we een zoon krijgen. En de meeste mensen reageren leuk en feliciteren ons. maar krijg ook de opmerking oh nou lekker dan dat word geen jurkjes en vlechtjes die je zo graag wou. ( en dat dan alleen omdat ik heb gezegd voordat we het geslacht wisten dat een meisje leuk zou zijn) maar dat word voetbal enzo je vriend zal wel in de wolken zijn. uhm say what dus ik ben niet blij dat ik een zoon krijg wat een lekkere opmerkingen zeg!

Maar de ergste van alle vond ik. oh de twee word vast een meisje. grrr hou me tegen dat ik niet ff uit m'n vel spring. deze kleine man is nog niet eens geboren. laat deze zwangerschaps eerst goed verlopen. om dan na een  paar jaar MISSCHIEN te denken aan een tweede. waarop dat soort mensen alleen tweede kind horen he. pfhhh zucht laat maar.....

Mijn verloskundige zegt dan ook dit soort mensen moet je in de 3 l'en lijst categorieen stoppen. waarop ik vroeg wat dat was. Ik kreeg dit antwoord de lekker laten lullen groep schat van dat soort mensen krijg je alleen maar stress. waar ze zeer zeker gelijk in heeft 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je