{{ message.message }}
{{ button.text }}

Oeps! Zwanger van een tweeling wat nu?

Onbedoeld zwanger en dan ook nog van een tweeling. Wat moet je dan in godsnaam doen?

Afbeelding blog 'Oeps! Zwanger van een tweeling wat nu?'

Vandaag was ik naar het ziekenhuis gegaan voor wat algemene checkjes want ik voelde mij al 3 weken grieperig.

Gelukkig bleek ik wel hartstikke gezond te zijn maar wel zwanger.

Oh ja, van een tweeling...

Totaal onverwacht en heel erg beangstigend. Ik kan geen zinnig woord meer uitbrengen.

Mijn situatie

Ik ben getrouwd met de liefde van mijn leven. We zijn al ruim 13 jaar samen en die zijn niet geheel zonder kleerscheuren verlopen. Hij is zo'n 17 jaar ouder en heeft zelf 2 kinderen van 26 en 25. De jongste woont nog bij ons. Wie mijn blogs heeft gelezen (de eerste vooral) weet dat ik 6 jaar terug onbedoeld zwanger werd. Hij wilde niet, ik wel. Lang verhaal, maar gelukkig hebben we toch samen een gezonde zoon gekregen die over twee weken al weer 5 wordt.

Beste keus ever!

Ik heb sindsdien altijd een wens voor een tweede gehad. Hij sindsdien absoluut niet meer.

En twee.

Twee is de genadeslag.

Keuzes keuzes

Nu moet ik dus kiezen:

  1. Stort ik mijn gezin in een tsunami van veranderingen incl. Scheiding en ellende omdat ik 2 kindjes erbij wil.
  2. Laat ik ze weghalen en zet mij over de kinderwens heen.

Twijfel

Ik wordt gek van de onzekerheid en twijfel. Hoe moet ik in godsnaam 3 kinderen alleen opvoeden? Wat weet ik nou van tweelingen? Is het wel eerlijk naar mijn zoontje toe? Ben ik niet egoïstisch om ze te houden. Ik wil mijn man niet kwijt maar snap zijn keuze?

Wat moet ik nou doen?

Iemand ervaring? Iemand de gouden tip?

Ik hoor graag jullie mening

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je