{{ message.message }}
{{ button.text }}

''Oeps l didn't know I was pregnant'' by Maxim

Let me tell you our story

Afbeelding blog '''Oeps l didn't know I was pregnant'' by Maxim '

Welkom op mijn eerste blog post hier op mamaplaats. Mijn naam is Maxim Hagedorn 25 jaar en moeder van Zoë (2,5). Samen met mijn vriend en poes Snoopy woon ik in Noordwijk aan Zee aan de boulevard. In 2017 begon ik mijn eigen blog www.meandbabyzoe.nl waarom? Ik was een jonge studerende moeder en moest mijn ei kwijt.

Ik weet het nog zooo goed, ik liep stage bij T-mobile en het was tentamenweek. Ik liep al een aantal dagen met buikpijn rond. Niets ernstig maar wel vervelend, vooral voor het slapen gaan nam de pijn toe. Mijn vriend zei constant dat ik naar de dokter moest gaan. Maar ik dacht alleen maar hoe, wat, waar en wanneer dan? Ik was druk en dacht dat het de ''stress'' wel zou zijn. Uiteindelijk zat ik dan toch bij de dokter, hij controleerde mijn buik en… ja hoor; ik was 11 weken zwanger. Mijn “I didn’t know I was pregnant” momentje.

Vaak wordt er gesproken over ''de rijpe, emotioneel stabielere, meer geld hebbende, minder snel van de wijs te brengen'' dertig plusser met eerste kind. Maar waar blijven nou die artikelen omtrent het jonge moederschap en de voordelen daarvan?! Mijn blog begon dus ook een beetje als een tegenbeweging. Begrijp mij niet verkeerd ik heb niets tegen vrouwen die ervoor kiezen om op dertig jarige leeftijd een kindje te krijgen. Als ik kon kiezen had ik daar waarschijnlijk ook voor gekozen. Maar ik irriteer me er soms aan hoe de maatschappij en de media het jonge moederschap in een ‘slecht’ daglicht plaatst. Als Communicatie student vond ik het dan ook mijn roeping om meer te vertellen over het jonge moederschap. 

Het krijgen van een kindje op jonge leeftijd is zeker aangrijpend maar vooral ook heeel erg leuk! In mijn blogs kan je alles lezen over het moederschap, (duurzame) kindermode, fotografie, reizen en alle andere onderwerpen die mij als individu interesseren of inspireren. 

Afbeelding blog '''Oeps l didn't know I was pregnant'' by Maxim '
Afbeelding blog '''Oeps l didn't know I was pregnant'' by Maxim '
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je