{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ode aan mijn schoonouders

Afbeelding blog 'Ode aan mijn schoonouders'

En dan vooral mijn schoonmoeder (sorry heit!). Toen mijn schoonouders over mijn prenatale depressie hoorden en over alle problemen op het werk waren hun er voor mij/ons. 

We belden hun zo vaak voor adviezen en hulp. En toen mem eenmaal hoorde van mijn depressie stond ze meteen hier op de stoep! Samen een dagje weg, kletsen, er voor mij zijn. En dat terwijl ze zelf in de lappenmand zat. Ze kwam hier ook heen voor mijn babyshower, ander halve week naar een knie operatie, terwijl mijn eigen familie hier niet heen wilde komen. 


Lieve lieve heit en mem! Bedankt voor alle hulp en steun! Ik ben zo ontzettend wijs met jullie! Ik hou van jullie, heel veel! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je