{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ode aan mijn droom

Afbeelding blog 'Ode aan mijn droom' Achtergrond blur afbeelding

Lieve droom,

Wat ben je mooi, wat ben je zwaar. Wat zou ik graag zien dat je uit komt, maar wat maak je me ook bang. Bang voor wat ik verlies, dat ik verlies of dat ik moet accepteren dat ik je voor altijd moet verliezen. 

Wat ben je onzeker droom. Ik kan je niet plaatsen, helpen of uitzetten. Ik kan je alleen maar dromen, zoals een droom hoort te zijn.

Maar bovenal wil ik niet vergeten dat ik je moet blijven dromen, omdat die droom hoop geeft en een toekomst. Maar droom, wil je alsjeblieft blijven hopen? Zodat ik me aan je vast kan houden wanneer het even moeilijk is en ik het hopen vergeet? 

*Hopefully soon to be mom and dad

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je