{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nu weten we dat je een jongetje bent!

En toen vertelde de echoscopiste ons tijdens onze eerste pretecho dat jij een jongetje bent!

Afbeelding blog 'Nu weten we dat je een jongetje bent!' Achtergrond blur afbeelding

Hi Mini-me!

Dus jij bent een jongetje.... WAUW! Ik bedoel... WAUW!!! Nu lijkt alles ineens zoveel echter te worden nu we weten dat wij dus een zoontje krijgen. Waarschijnlijk had ik een identiek blog geschreven, als was gebleken dat je een meisje was. Maar dat ben je niet, jij bent mijn lieve kleine ventje! 

Eventjes vond je het niet zo heel tof dat Laila (www.babyechoson.nl) zo tussen je beentjes wilde gluren, maar uiteindelijk heb je het toch even toegelaten zodat wij Laila vol overtuiging hoorden zeggen dat wij zwanger zijn van een jongetje.

En daar ben ik echt superblij mee, tot gauw knapperd! Blijf nog maar even lekker bij me trappelen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je