{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nu moeten we het een plekje gaan geven

het verdriet is enorm. Hoe gaan we dit een plekje geven.. Het moet er uit NU

Afbeelding blog 'Nu moeten we het een plekje gaan geven' Achtergrond blur afbeelding

Het lastige besluit is eigenlijk zo genomen. Het zit niet goed, ons kindje leeft niet meer en het enigste wat ik wil is dat het er uit gaat. (Had ooit het verhaal gehoord van een collega dat haar kindje was gaan rotten dit wou ik niet, weet nog steeds niet of dit echt kon maar het idee alleen al) Als het hartje van ons kindje al met 8 weken was gestopt met kloppen en ik nu 12 weken zwanger was, dan gaat het vast niet zomaar los laten. En het moet er gewoon eigenlijk NU uit.

Blijkbaar was de beslissing de wij genomen hadden om een curettage te doen, niet de beslissing waar de verloskundige op hoopte. Zou je niet nog een weekje wachten misschien laat het zelf los? Uhm nee ik wil het zo snel mogelijk zo dat ik het kan gaan verwerken. Want je bent dan wel "pas'' 12 weken zwanger. je voelt je al 100% ouder. Je kindje verliezen hoe kort of lang je ook zwanger bent is een hel. en het verdriet was zo groot.

. zoals ik al zei had ik t idee dat de verloskundige liever wou dat ik nog een weekje wachte. Toen ik aangaf dat ik het zo snel mogelijk wou was dat prima en ze zouden me bellen voor de afspraak datum. Daar was het telefoontje en waar ik verwachte dat ze het zo snel mogelijke (misschien wel de volgende dag) zouden doen. Hadden ze de afspraak op precies een week later gezet.

de dag van de afspraak was heel raar. Ik weet nog goed dat ik onder narcose gebracht werd . Maar wat ik me vooral herinner is de manier waarop ik wakker werd. Dit gevoel zal ik nooit meer vergeten, daar lig je dan in de uitslaap kamer. Compleet overstuur in paniek voelde me zo alleen. huilen huilen huilen heeeel hard. de verpleegkundige kwam kijken mevrouw wat is er aan de hand. Het enigste wat ik kon roepen was. ZE HEBBEN ME KINDJE WEGGEHAALD. wat was ik blij toen ik weer op me kamer was bij mn man. Binnen een uur kan je gewoon weer naar huis gaan, Naar huis alsof er niets gebeurd is. Naar huis zonder je wondertje in je buik, Dit moet een plekje gaan krijgen, Maar de wens om een kindje was alleen maar heftiger geworden. zodra het kan wil ik zo snel mogelijk door gaan met onze plannen.  want wat we van deze zwangerschap geleerd hebben is toch wel dat het kan, we kunnen zwanger worden

Hoe lang het duurde voor we weer zwanger waren. lees je in de volgende blog.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je