{{ message.message }}
{{ button.text }}

nog steeds niks

dat ik nog steeds niet zwanger ben.

Afbeelding blog 'nog steeds niks'

Inmiddels is het al eind oktober, en nog steeds zijn we niet zwanger.We doen het 3-4 x in de week en dat 2-3 weken lang. Maar nog steeds mogen we niet juichen. Ik baal er wel van. Om me heen worden kindjes geboren, ik zie moeders met pas geboren kindjes. Het ene moment denk ik we gaan gewoon door maar het andere moment denk ik, laat maar het hoeft niet meer vindt het prima zo. Toch wil ik diep van binnen nog een kleintje. Maar het geluk lacht ons nie echt toe. De laatste x dachten we da het goed zat. Ik was al over tijd en had last van verschillende kwaaltjes maar helaas bijna een weekje later toch weeg ongi. Ik probeer er deze maand voor te gaan maar eind van de week zal de waarheid weer te boven komen en toch denk ik da het weerderom nie raak is. Ik wil graag nog voor mijn 35 ste bevallen maar dan moet ik wel opschieten. Wordt in september 2014 35, ja ik weet het da duurt nog bijna een jaar maar toch. Mijn man is nie een van de snelste, ik moet de volgende dag om 4.30 uit mijn bedje dus kan het nooit laat maken.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je