{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nog steeds in stuitligging

Afbeelding blog 'Nog steeds in stuitligging' Achtergrond blur afbeelding

Wat gaat de tijd toch snel. Vandaag ben ik alweer 33 weken zwanger. Afgelopen week heb ik bij de verloskundige nog een zeer mooie echo gehad. Onze kleine dondersteen ligt nog steeds in stuit ligging. Ik hoop dat ze binnenkort omdraaid en goed gaat liggen, anders gaan ze proberen ons kleine meisje met de hand te draaien. Mocht dit niet lukken dan zit een thuisbevalling er voor mij niet in. 

Ik moet nog steeds wennen aan het feit dat ik onze kleine niet heel vaak voel. Maar zo nu en dan heeft ze haar drukke momenten. Gisteren tijdens mijn werk sprong ik meerdere keren van mijn stoel. Klanten vonden het zo lachwekkend om te zien. Vooral als ik dan vertelde waarom ik ineens opsprong. 

Mijn kleine ligt dus in stuit met haar beentjes naar beneden. Gisteren lagen die beentjes tegen mijn o zo gevoelige schaambotje of in ieder geval in die buurt. Als ze een schop gaf dan voelde het alsof iemand een dildo de verkeerde kant mijn lichaam uit probeerde te werken met te veel grof geweld en een absoluut droog poesje hahaha. Hey voelt zo raar en pijnlijk. Er gaat een pijnsteek door je schaamstreek en als je dat niet verwacht geef je automatisch een schrikreactie. Want is wat het is. Ik schrik, omdat het voelt alsof er iets uit mijn poesje wordt geduwd. Blijf dan maar eens zitten hahaha. 

Op aanraden van de verloskundige ben ik opzoek naar 'natuurlijke' methodes om de kleine te laten draaien. Het onderzoek wordt vervolgd ;) 

Heb jij nog tips om je kleine te laten draaien, ik hoor ze graag :) 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je