Snap
  • Zwanger
  • Gezond

nog steeds geen maagvulling

Nog steeds geen maagvulling te zien. Met ons zoontje van 2 is alles gelukkig goed

Zoals ik al heb gereageerd bij mijn vorige blog was de 2e 20 weken echo ook nog niet goed, maar we houden hoop. We blijven dus hopen dat het alleen een moment opname is, en dat het  uiteindelijk wel goed zit. Nu moet ik vandaag nog gebeld worden door het ziekenhuis voor een afspraak. De echo moet nog voor het weekend plaats vinden, aangezien we dit weekend 22 weken zwanger zijn. En die echo's zijn het beste te maken tussen de 20 en 22 weken. Dus ben benieuwd wanneer we terecht kunnen. 

Verder was de afspraak met ons zoontje goed gegaan. Bij hem zitten de balletjes op de plaats, de rechterbal toch nog kleiner dan de linker. Maar ze kunnen zich nu in iedergeval beter ontwikkelen dan in de buikholte. Over een half jaar weer controle. Maar dat gaat helemaal goed komen denk ik.

Nu maar blijven duimen dat alles goed is met onze kleine uk, en dat alles loos alarm is.

9 jaar geleden

Dag moeders, Wat fijn dat mijn vrouw hier haar emotie en gevoelens kan uiten. Iedereen bedankt voor het duimen en gebedjes en de opbeurende verhalen. Schat ik hou van jou.

9 jaar geleden

Succes!! Zal een smeekgebedje voor je kleine uk doen...... hopelijk morgen goed nieuws! Liefs uit breda

9 jaar geleden

Dat hopen wij ook. Morgen om 9 uur op ziekenhuis zijn.

9 jaar geleden

Bij mij hadden ze 5 keer echo gemaakt en geen vruchtwater in ze maagje te zien (ziekenhuis echo's) maar ineens bij mijn 1 na laatste echo was er ineens maagvulling.! Hoop dat t voor jullie ook zo zal zijn!