{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nog steeds bloedverlies... blog uit het verleden.

Blogs uit het verleden. Mijn weg naar ons eerste kindje.... en dat ging niet vanzelf.

Afbeelding blog 'Nog steeds bloedverlies... blog uit het verleden.'

Volgende ronde....

Geplaatst 28 januari 2013 om 13:16 

Zo 4 februari krijg ik mijn nacontrole bij de gynaecoloog. Tot nog toe (28-01-2013) nog steeds bruin bloedverlies. Tenminste toevallig vandaag nog niet (afkloppen). Ik baal behoorlijk van dit bruine bloedverlies. Wil nu toch echt wel verder. Weer kunnen sporten, baden en natuurlijk ook seks hebben.

Al heb ik vandaag een moeilijke keuze gemaakt... Ik ga even een pauze inlassen met betrekking tot zwanger worden.

Vandaag en een paar weken geleden al naar acupunctuur geweest. Nu blijkt mijn lever, gal en hormoonwaarden overhoop te liggen. Kuur meegekregen om te ontgiften. Maar het gaat zeker drie maanden (of langer duren) om alles te ontgiften en de hormoonwaarden ook weer goed te krijgen. Als het goed is worden mijn cyclussen dan ook wat normaler. Al is er aan een cyclus van 53 dagen al snel wat te verbeteren.

Dus... vanaf vandaag. Geen alcohol, koffie of te veel vetten. Wel thee, water, vis en groenten. En aan een homeopathisch ontgift medicijn.

Ik zal jullie op de hoogte houden hoe het verder gaat.

En nog bezig!

Geplaatst 1 juni 2013 om 16:28


Hoi allemaal.

Nou weer een aantal ronden verder. Tenminste ronden... Ik vraag me heel erg af of ik überhaupt wel een eisprong heb, twee ronden gehad waar de temperatuur even omhoog ging en als een speer weer naar beneden. Afgelopen ronde alleen heen en weer in de tweede fase en vervolgens ongesteld.

En in die afgelopen ronde had ik toch veel hoop aangezien de gynaecoloog gezien had dat ik een ei had van 20 mm en ik rond de ovulatie voor het eerst in mijn leven ovulatiepijn had.

Maar ja positief blijven. Kennelijk zit er nog genoeg en het kan. We kunnen zwanger worden. A.s. donderdag naar een vruchtbaarheidskliniek. Hopelijk kunnen zij mij verder helpen.

DUIMEN!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je