Snap
  • Zwanger

Nog niet ongesteld,.......

Inmiddels ben ik 5 dagen over tijd, maar de testen blijven zeggen dat ik niet zwanger ben.

Ik heb afgelopen dagen een paar keer een test gedaan, maar daar komt niks uit. Dit frustreert enorm. Daardoor ben ik er echt teveel mee bezig. Ik wil gewoon ongesteld worden of een positieve test. 

Zou ik aan het ontpillen zijn? Anderhalve week geleden had ik echt zwangerschapskwalen. Gevoelige borsten, pijn in mijn onderbuik etc.. Na 3 dagen waren die ook weer weg. Daarna volgte er een week waarbij ik helemaal geen last heb. Nu sinds gister beginnen mijn borsten weer gevoelig te worden. 

Ik had anderhalve week geleden een vreemde uitscheiding. Beetje doorzichtig met heel klein beetje bloed. Toen dacht ik zou dat innesteling zijn? Nu vraag ik mij af of het anders de eisprong is geweest. Als dat zo is zou ik over 3 dagen ongesteld moeten worden. 

Toen ik stopte met de pil had ik het zo berekend dat ik net een week voordat ik op vakantie ga ongesteld word. Aankomende vrijdag vertrekken we al. Dus of ik ben in de weer met tampons, of ik heb tegen die tijd toch een positieve test in me handen. 

We wachten maar weer een paar dagen af. 

6 jaar geleden

Ik had ook zo'n ervaring, en heb toen wel contact gehad met de huisarts. Hij gaf aan dat een test vaak wel duidelijk is, ook als je niet zwanger bent. Absoluut niet wat je wilt horen dan... hij gaf aan dat ik waarschijnlijk ditmaal een andere, langere cyclus had, dat dit vaker voorkomt, zeker binnen een jaar na het stoppen. Ook niet wat ik wilde horen. Maar het geeft ook wel duidelijkheid. En het schijnt dus normaal te zijn het eerste jaar. Voor de komende tijd en ook een volgende keer dus nog even sterkte!

6 jaar geleden

Is het helaas ook geweest. Inmiddels ongesteld geworden.

6 jaar geleden

Hoi! Het zijn hoogstwaarschijnlijk verschijnselen van het ontpillen. Heb ik ook gehad, en het leek sterk op zwangerschapssymptomen. Zo had ik: opgeblazen buik, veranderde eetlust, veranderde afscheiding, veel menstruatie achtige kramp, vaak plassen en ook nog eens melkproductie(!).. En het bleek allemaal loos alarm..

6 jaar geleden

Toen ik 4 jaar geleden stopte om zwanger te kunnen raken was ik de eerste ronde na 28 dagen ongesteld, de tweede ronde na 29 dagen en derde ronde was het raak. Daarom vind ik het nu zo raar. De huisarts zal vast zeggen dat ik moet afwachten.