{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nog niet ongesteld,.......

Inmiddels ben ik 5 dagen over tijd, maar de testen blijven zeggen dat ik niet zwanger ben.

Afbeelding blog 'Nog niet ongesteld,.......'

Ik heb afgelopen dagen een paar keer een test gedaan, maar daar komt niks uit. Dit frustreert enorm. Daardoor ben ik er echt teveel mee bezig. Ik wil gewoon ongesteld worden of een positieve test. 

Zou ik aan het ontpillen zijn? Anderhalve week geleden had ik echt zwangerschapskwalen. Gevoelige borsten, pijn in mijn onderbuik etc.. Na 3 dagen waren die ook weer weg. Daarna volgte er een week waarbij ik helemaal geen last heb. Nu sinds gister beginnen mijn borsten weer gevoelig te worden. 

Ik had anderhalve week geleden een vreemde uitscheiding. Beetje doorzichtig met heel klein beetje bloed. Toen dacht ik zou dat innesteling zijn? Nu vraag ik mij af of het anders de eisprong is geweest. Als dat zo is zou ik over 3 dagen ongesteld moeten worden. 

Toen ik stopte met de pil had ik het zo berekend dat ik net een week voordat ik op vakantie ga ongesteld word. Aankomende vrijdag vertrekken we al. Dus of ik ben in de weer met tampons, of ik heb tegen die tijd toch een positieve test in me handen. 

We wachten maar weer een paar dagen af. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je