{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nog meer genieten nu de kwaaltjes verdwijnen

13 weken zwanger en mijn kwaaltjes verdwijnen, nu kan ik nog meer genieten van het wonder dat zich voltrekt.

Afbeelding blog 'Nog meer genieten nu de kwaaltjes verdwijnen'

In mijn eerste blog gaf ik al aan dat ik volop aan het genieten ben van mijn zwangerschap. Heerlijk, behalve die kwaaltjes, maar daar wilde ik niet te veel bij stilstaan.

Nu ben ik echter 13 weken zwanger en precies zoals mijn zwangerschapskalender aangeeft, zit ik weer stukken lekkerder in mijn vel. Eigenlijk gaat mijn hele zwangerschap standaard. Iets waardoor ik mij ook wel zekerder voel in deze onzekere tijden.

Ik ben redelijk positief ingesteld en probeer nooit zoveel stil te staan bij negatieve kanten. Zo ook niet bij de kwaaltjes, maar nu de kwaaltjes minder worden had ik er toch behoorlijk veel last van. Ik was behoorlijk misselijk (een paar keer zelfs zo erg dat ik het toilet moest opzoeken, naast het toch al frequente bezoek aan deze ruimte), kon 's avonds niet veel anders dan op de bank liggen van vermoeidheid en mijn borsten waren behoorlijk gevoelig.

Nu deze kwaaltjes verdwenen zijn, merk ik pas dat het mijn leven beïnvloedde (naast die andere verandering...). Nu ik weer helemaal mezelf ben, ben ik niet te houden. De eerste bolling van mijn buik begint ook zichtbaar te worden. Mijn ouders en schoonouders weten dat ik zwanger ben, maar de rest van de wereld nog niet. Ik kan niet wachten om dat nu aan iedereen te vertellen.

Daarover later meer. :-)

Liefs,

An

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je