{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nog geen groen licht

De afspraak op 10 december in het ziekenhuis was positief, maar niet positief genoeg...

Afbeelding blog 'Nog geen groen licht'

Het was tien december 2015 en we hadden een afspraak met de internist. Ondertussen was er nog van alles gebeurd (een schoonzusje die een miskraam heeft gehad, meerdere afspraken met de diëtiste, een eerste afspraak met een haptotherapeute).

Mijn hba1c was gezakt, van 58 naar 54. Positief nieuws dus. Maar niet positief genoeg. Op 48 moet ik zitten, dus groen licht ging nog niet. Ik had die ochtend ontiegelijke koppijn en voelde me niet goed, dus het was even een klap. Maar goed, verder op de goede weg dan maar.

Om me heen zie ik steeds meer zwangerschappen verschijnen en stiekem wil ik het liefste de pil er gewoon uitgooien. Ik ben op de goede weg, maar mijn vriend weigert iets te doen vóór het groene licht van de internist (al gaat het oefenen natuurlijk gewoon door, haha). Héél zwaar voor mij, maar niet meer als begrijpelijk. Het is ten slotte allemaal voor de gezondheid voor een kleine spruit en met name ook voor mezelf. En er zijn mensen die moeten veel meer moeite doen, dus eigenlijk mag ik niet klagen!

Op 4 april hebben wij de volgende afspraak, ik ben positief overtuigd dat het dan wel goed is, maar dan gaan ze waarschijnlijk zeggen dat ik het zo aan moet houden... De internist was wel erg verrast door de snelle daling, dit was volgens haar erg goed. Nu maar afwachten en ondertussen genieten van mijn lieve nichtjes (op 23 januari wordt de jongste telg gedoopt, super leuk!) en van mijn lieve mannetje! En natuurlijk genieten van het feit dat ik met mijn gezondheid op de goede weg zit, want ik voel me daardoor wel een stuk beter. 

Groetjes!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je