{{ message.message }}
{{ button.text }}

nog ff wachten op de datum

Helaas nog geen datum gepland... over 2weken pas. Ksn niet meer wachten op onze babygirl

Afbeelding blog 'nog ff wachten op de datum' Achtergrond blur afbeelding

donderdag ochtend controle gynaecoloog gehad. Buik was goed gegroeid bloeddruk ok! Voorkeur datum keizersnede aangegeven... 1april wilde ik niet.... dus of 30 maart of 4april. Uiteindelijk wordt het gepland tijdens opname gesprek over 2weken. Gelukkig mag mijn moeder bii keizersnede aanwezig zijn! Vind ze helemaal geweldig om het mee te gaan maken. Mijn partner heeft het al 2 x gezien en gunt het mijn moeder. Ook nu benieuwd hoe de kleine eruit gaat zien. Mijn zoon was donker getint.... mijn dochter juist blank getint als haar vader . We zullen nog even geduldig moeten zijn.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je