{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nog een paar dagen en dan de TEST

Na ruim 3 jaar proberen we nu zwanger te worden van de 2e zodat ons gezinnetje compleet is. Een spannende periode komt eraan.

Afbeelding blog 'Nog een paar dagen en dan de TEST' Achtergrond blur afbeelding

Het is bijna zover. Ik mag bijna m'n zwangerschapstest doen. Volgens mijn lief ben ik nml zwanger. Ik ben moe. Heb zere borsten en ben 's ochtends misselijk.  Maar zelf geloof ik het niet. Het is te snel. Misschien wil ik er niet in geloven omdat ik bang ben dat het niet zo is.

Al voordat onze kleine Boy 1 jaar werd had ik een nieuwe baby wens, maar het kwam vriendlief nooit uit. Nu staan we weer op 1 lijn en gaan we er voor. Is het gek dat ik onrustig ben? Is het gek dat ik bang ben? Van Boy was ik direct zwanger. Misschien gebeurd dit deze keer ook. Misschien ook niet.

Nog 5 dagen tot testdag

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je