{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nog een keer veilig

Een kort verhaaltje over de dag voordat je spiraal verwijderd wordt.

Afbeelding blog 'Nog een keer veilig ' Achtergrond blur afbeelding

Nog een keer veilig

De afgelopen paar dagen heb je al van alles opgezocht over vruchtbaarheid, zwanger worden, ei-sprong enzovoort. Je pinterest-pagina puilt al uit van de baby pins. Het lijkt ook wel alsof er ineens veel meer baby's en zwangere vrouwen om je heen zijn. Overal waar je kijkt zie en hoor je kinderen en denk je steeds weer aan dat jij dat binnenkort misschien ook kan hebben.

Inmiddels weet je wanneer je vruchtbare dagen kunnen zijn en heb je een period tracker app gedownload waarin je je menstruatiecyclus precies bij kunt houden. Super leuk, je kan er zelfs hartjes in zetten wanneer je seks gehad hebt.

Samen met je man heb je al korte gesprekjes gevoerd over dat het nu echt gaat gebeuren en hoe spannend dat het is. Alles voelt goed en je voelt je weer helemaal verliefd. Nog 1 nachtje slapen en dan gaat die spiraal eruit...

Het is avond, je zit op de bank met je iPad en bent lekker op pinterest aan het snuffelen. Stilletjes komt je knappe man de woonkamer binnen lopen. Hij kijkt je aan met een zwoele blik en zegt "Schatje, zullen we nog één keer veilig?"

Hartje nummer een in je period tracker is een feit. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je