{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nog een evaluatiegesprek voor de feestdagen!

We zijn afgelopen woensdag (21-12-2016) in het radboud geweest. Daar het evaluatie gesprek gehad ivm de mislukte terugplaatsing.

Afbeelding blog 'Nog  een evaluatiegesprek voor de feestdagen!'

we waren toch al even niet meer in het ziekenhuis geweest. Dan is het altijd weer even vreemd. 

Ik merkte dat ik heel emotioneel werd toen we zaten te wachten.  Het was toch het verkeerde gesprek wat we daar gingen voeren als je het mij vraagt! 

Het was een heel fijn gesprek. Er zijn bepaalde belangrijke dingen op papier gezet, of nou ja in de pc dan haha! 

Zoals: we willen de volgende keer niet meer weten wat de kwaliteit is van de embryo. Ik ga zo gauw we er klaar voor zijn starten met 175 eh Gonal F, ipv 125eh. En ik wil de langere procedure zoals nu ipv de kortere procedure waarin je korter maar wel meer spuit. 

En manlief mag naar de uroloog. Dus wie weet komen we daarvan nog wel wijzer terug. De hoop is natuurlijk wel op een natuurlijke zwangerschap!! 

Maar voor we beginnen hebben we eerst het gesprek bij de uroloog, een bel afspraak over de scratch methode en we moeten er zelf klaar voor zijn. Dus we gaan nu sowieso niet in januari al meteen verder  we gaan eerst alles op een rij zetten.  

Dus op naar de volgende blog! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je