Snap
  • Zwanger

Nog een evaluatiegesprek voor de feestdagen!

We zijn afgelopen woensdag (21-12-2016) in het radboud geweest. Daar het evaluatie gesprek gehad ivm de mislukte terugplaatsing.

we waren toch al even niet meer in het ziekenhuis geweest. Dan is het altijd weer even vreemd. 

Ik merkte dat ik heel emotioneel werd toen we zaten te wachten.  Het was toch het verkeerde gesprek wat we daar gingen voeren als je het mij vraagt! 

Het was een heel fijn gesprek. Er zijn bepaalde belangrijke dingen op papier gezet, of nou ja in de pc dan haha! 

Zoals: we willen de volgende keer niet meer weten wat de kwaliteit is van de embryo. Ik ga zo gauw we er klaar voor zijn starten met 175 eh Gonal F, ipv 125eh. En ik wil de langere procedure zoals nu ipv de kortere procedure waarin je korter maar wel meer spuit. 

En manlief mag naar de uroloog. Dus wie weet komen we daarvan nog wel wijzer terug. De hoop is natuurlijk wel op een natuurlijke zwangerschap!! 

Maar voor we beginnen hebben we eerst het gesprek bij de uroloog, een bel afspraak over de scratch methode en we moeten er zelf klaar voor zijn. Dus we gaan nu sowieso niet in januari al meteen verder  we gaan eerst alles op een rij zetten.  

Dus op naar de volgende blog! 

7 jaar geleden

Dankjewel!! Gefeliciteerd met de verjaardag van je kindje! Wat mooi!! We gaan volhouden. En hopelijk mogen we ook veel verjaardagen gaan vieren!

7 jaar geleden

Hoi Suus, Ik wil je heel veel succes wensen met je traject. Ik heb zelf heel lang in het Radboud gelopen en door jou blog voel ik alle spanningen en teleurstellingen die ik daar heb meegemaakt. Toen ik klaar was om op te geven ben ik in verwachting geraakt. Vorige week heb ik de eerste verjaardag van mijn kindje gevierd. Ik weet dat het moeilijk is om positief te blijven en elke keer weer op te laden maar het Radboud is zo kundig!! Hopelijk heb je snel goed nieuws. Luister naar je zelf en je eigen lichaam. Succes!

7 jaar geleden

Het is fijn dat ze het vastleggen maar dan moeten ze zich er wel aan vasthouden! Dankje. We gaan zien wat het gaat doen! We kunnen niks anders dan afwachten!

7 jaar geleden

Zo herkenbaar!! Ook ik wilde na mislukte poging niet meer de kwaliteit weten van het embryo en had dit vast laten leggen. Bij de derde poging vertelde de arts per ongeluk van welke kwaliteit de embryo's waren. Ze schrok enorm toen ik zei dat ik dat niet had willen weten. Ik maakte mijzelf ook gek met die "scores" en ze zeggen dat t toch niet alles zegt... Succes met alles op een rijtje zetten . Lastig!