Snap
  • Zwanger

nog 4 weken wachten....

Moe moe moe moe.... ijzergehalte te laag... geen energie. Staaltabletten bah

Yes! Nog 4 weken dan is de keizersnede gepland! Eindelijk! Ik ben het al zo zat.... dat klinkt misschien raar maar ik heb ook totaal niet kunnen genieten van deze onverwachte zwangerschap. Alleen maar ziek geweesr en vanaf september al in de ziektewet... ja dan duurt het langs hoor. Helaas is ijzer nog te laag en ivm keizersnede moet ie echt omhoog gaan anders krijg ik een bloedtransfusie. Volgende week bloedprikken... ook niet mijn favoriete onderdeel. We wachten het maar weer af.

8 jaar geleden

Nooit van gehoord.... ja ferro gerosiviceferroerd. Melk mocht ik juist niet omdat dat ervoor zorgt dat ijzer niet wordt opgenomen. Maar ga toch ff kijken of dat wat is.

8 jaar geleden

Ik lees dat je van alles hebt geprobeerd;) heb je al eens gehoord van biest? Dat is melk van een koe die net gekalft heeft daar kun je pannekoeken mee bakken. Dat helpt heel goed (moet je alleen wel bij de boer halen ) ik heb vanaf eind augustus in de ziektewet gezeten door een infectie waar ik dichter bij het randje ben geweest dan me lief was heel lang erg moe en lage ijzer. (13 feb bevallen) Vk adviseerde dit. Andere tip roosvicee ferro mengen met vruchtensap maar daar heb je vast al vangehoord. Ik wens je veel succes!

8 jaar geleden

Vanalles geprobeerd maar lichaam neemt het niet op. Vandaar de bloedtransfusie.

8 jaar geleden

Kun je geen floradix proberen? Vond ik zelf beter als staaltabletten. Succes de laatste weekjes