{{ message.message }}
{{ button.text }}

nog 4 weken wachten....

Moe moe moe moe.... ijzergehalte te laag... geen energie. Staaltabletten bah

Afbeelding blog 'nog 4 weken wachten....' Achtergrond blur afbeelding

Yes! Nog 4 weken dan is de keizersnede gepland! Eindelijk! Ik ben het al zo zat.... dat klinkt misschien raar maar ik heb ook totaal niet kunnen genieten van deze onverwachte zwangerschap. Alleen maar ziek geweesr en vanaf september al in de ziektewet... ja dan duurt het langs hoor. Helaas is ijzer nog te laag en ivm keizersnede moet ie echt omhoog gaan anders krijg ik een bloedtransfusie. Volgende week bloedprikken... ook niet mijn favoriete onderdeel. We wachten het maar weer af.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je