{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nog 4 dagen

Ik begin nu toch wel een beetje zenuwachtig te worden. Nog 4 dagen totdat ik ongesteld moet worden en ik voel van alles, maar ook weer niet.

Afbeelding blog 'Nog 4 dagen' Achtergrond blur afbeelding

Ik begin nu toch wel een beetje zenuwachtig te worden. Nog 4 dagen totdat ik ongesteld moet worden en ik voel van alles, maar ook weer niet. Om gek van te worden.

Slecht geslapen vannacht en misselijk. Zo ook nu achter mn computer, maar kan ook door de zenuwen komen of omdat ik nog niet heel veel heb gegeten. Mn bakje met yoghurt en cornflakes is nog steeds niet op.Voel ik mn borsten? Ja, maar kan natuurlijk ook komen door dat ik ongesteld moet gaan worden. Elke keer als ik naar de wc ga, bekijk ik t papier. En zo gaat het maar door. Hoezo paranoia!

Thuis heb ik nog een test liggen. Zo eentje waarvan ze zeggen dat je die al 4 dagen van te voren kan gebruiken. Eigenlijk durf ik niet zo goed. Schijterd ben ik. Straks is de test positief en dan? En als die negatief is ben ik dan blij of niet? Het is allemaal zo dubbel. (Begrijp me niet verkeerd hoor. Mocht ik zwanger zijn dan is het kindje harstikke welkom).

Wie A zegt moet ook B zeggen, daar ben ik me van bewust. Maar of dat vandaag moet zijn of dinsdag pas, daar ben ik nog niet over uit.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je