{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nog 3 weken en dan uitgerekend!!:)

Afbeelding blog 'Nog 3 weken en dan uitgerekend!!:)'
Het is zo spannend. Ik ben nu zwanger van mijn tweede kindje. Heb nu nu nog 3 weekjes te gaan en ik weet nou niet of de tijd juist snel of langzaam gaat. Wat ik wel weet is dat het nu  toch stukje bij beetje op z'n eind loopt. Aan de ene kant een opluchting en aan de andere kant retespannend. Mijn dochtertje is al 5 jaar en zit nu in groep 2. Ze vind het hartstikke leuk dat ze een broertje krijgt en ik denk dat ze ook reuzezenuwachtig is voor wat er komen gaat. Ik merk het aan haar gedrag. Ze gaat overal tegenin en is superbrutaal en als ze haar zin niet krijgt gaat ze stampvoeten en schreeuwen (she loves the attention) . Waarschijnlijk voelt ze zelf ook dat de tijd dringt. Gelukkig heeft ze volgende week kerstvakantie en dan hebben we geen heibel meer in de ochtend met opstaan en klaarmaken. Ik zit nu 3 weekjes thuis met verlof en af en toe denk ik dan stiekem was ik maar aan het werk. Ik merk dat de laatste loodjes toch het zwaarst wegen. Weinig geduld, weinig rust banden die berder uitgerekt worden en een heerlijk Charlie Chaplinloopje en het dagelijkse leven gaat toch door als je al een kleintje hebt rondlopen. Maar ach daar zijn we moeders voor toch?! What doesn't kill you can only make you stronger! Ik weet niet wanneer de kleine man van plan is te komen( het wordt dit keer een jongetje), en dat maakt het extra spannend natuurlijk. De laatste paar dagen beginnen de oefenweeen wel goed te oefenen zeg! Ik merk dat ik niet veel hoef te doen voor een harde buik dus wie weet komt ie misschien voor of na de kerst. Voor nu nog even afwachten en dan ...............

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je