Snap
  • Zwanger

Nog 3 weken en dan uitgerekend!!:)

Het is zo spannend. Ik ben nu zwanger van mijn tweede kindje. Heb nu nu nog 3 weekjes te gaan en ik weet nou niet of de tijd juist snel of langzaam gaat. Wat ik wel weet is dat het nu  toch stukje bij beetje op z'n eind loopt. Aan de ene kant een opluchting en aan de andere kant retespannend. Mijn dochtertje is al 5 jaar en zit nu in groep 2.

Ze vind het hartstikke leuk dat ze een broertje krijgt en ik denk dat ze ook reuzezenuwachtig is voor wat er komen gaat. Ik merk het aan haar gedrag.

Ze gaat overal tegenin en is superbrutaal en als ze haar zin niet krijgt gaat ze stampvoeten en schreeuwen (she loves the attention) . Waarschijnlijk voelt ze zelf ook dat de tijd dringt.

Gelukkig heeft ze volgende week kerstvakantie en dan hebben we geen heibel meer in de ochtend met opstaan en klaarmaken. Ik zit nu 3 weekjes thuis met verlof en af en toe denk ik dan stiekem was ik maar aan het werk. Ik merk dat de laatste loodjes toch het zwaarst wegen.

Weinig geduld, weinig rust banden die berder uitgerekt worden en een heerlijk Charlie Chaplinloopje en het dagelijkse leven gaat toch door als je al een kleintje hebt rondlopen. Maar ach daar zijn we moeders voor toch?! What doesn't kill you can only make you stronger!

Ik weet niet wanneer de kleine man van plan is te komen( het wordt dit keer een jongetje), en dat maakt het extra spannend natuurlijk. De laatste paar dagen beginnen de oefenweeen wel goed te oefenen zeg! Ik merk dat ik niet veel hoef te doen voor een harde buik dus wie weet komt ie misschien voor of na de kerst. Voor nu nog even afwachten en dan ...............

11 jaar geleden

Daphne jij ook bedankt was op zich een heerlijke bevalling zonder poespas of complicaties. Ben blij dat het zo is gegaan mijn eerste bevalling was ik veel langer bezig maar toen begon het met de weeen en ik was te koppig om te erkennen dat het misschien toch echte ween waar plus ik heb een hoge pijngrens dus geef niet zo gauw aan als ik pijn heb en heb toen toch maar gewacht totdat me vliezen braken . Al met al ging dat ook vrij vlot.

11 jaar geleden

Dank je wel Sandra, hij is precies zijn zus toen ze geboren was 1 gezicht hahahaha hij is alleen kleiner en dunner. En hij eet heeeeeel veel. Ik geef hem borstvoeding en ik ben een echte melkuniekoe! Hahahaha heb nu al een voorraad van zeker 2/3 liter dus hij heeft genoeg

11 jaar geleden

o wat een heerlijke bevalling zo zeg. En nog gefeliciteerd met jullie kleine man. Is hij erg verschillend van zijn zus?

11 jaar geleden

Sorry dat ik niet heb gereageerd op je bericht van hiervoor ik zie het nubpas had helemaal geen melding erover gehad. Maar vind het leuk zoals jouw meiden met elkaar omgaan gelukkig gaat het goed ik ben benieuwd hoe het bij mij verder zal gaan maar denk dat het alleen maar goed zal gaan