Snap
  • Zwanger
  • Babyspullen
  • post

Nieuwste trends in Maternity Fashion

Vroeger moest je je zwangerebuik vooral zoveel mogelijk bedekken. Onze moeders kunnen daar nog over meepraten. Tegenwoordig mag je bolle buik gezien worden. En dat is fijn, vooral nu het zoetjes aan weer zomer begint te worden.  De zomercollecties hangen ook in "Maternity Fashion" land al in de winkels. Rekken vol met leuke jurkjes, broeken en bikini's.  Ik weet nog dat toen ik zwanger was ik soms door  de bomen het bos niet meer zag, zoveel keuze was er. Het moest en lekker zitten én hip zijn. En omdat die twee niet altijd samen gingen had ik soms niet de goede items in huis om een leuke combinatie te maken. Zat ik hoogzwanger in een té strakke legging  omdat dat het enige was dat leuk stond bij het luchtige tuniekje....

Trends zomer 2013

Maxi Jurken:

 

Jeans in ( pastel kleurtjes)

Kant

 

Prints en patronen

Riempjes

Bloemen prints

Net zoals de Maxi dressen groot zijn mogen deze zomer ook je accesoires groot zijn. Denk aan grote oorbellen en zonnebrillen!

Fijne zomer!

* alle afbeeldingen zijn van www.newlook.com of www.asos.com deze webshops verzenden ook naar Nederland en je hebt er veel keuze. Je kan er net weer even andere dingen vinden dan in Nederland. Met als voordeel dat niet heel zwanger Nederland in het zelfde jurkje loopt als jij.

 

 

 

 

 

 

 

10 jaar geleden

ik was zo trots op mn zwangere lichaam ik droeg idd buikbanden om extra toeter effect hoewel ik wel echt een toeter had