{{ message.message }}
{{ button.text }}

toch een dochter!

Als zelf zwanger worden niet lukt en je een dochter krijgt d.m.v. een draagmoeder

Afbeelding blog 'toch een dochter!'

Zwanger zijn het leek me super mooi. De wens voor een kindje was super groot. Helaas was zwanger zijn voor mij niet weg gelegd. Ik heb geen eicellen en ook nog eens een chronische hartkwaal. Wat een klap is dat zeker wanneer dit je grote wens is om moeder te worden. Ik was flink van slag, Ik wist altijd al wel dat het lastig zou worden m.b.t. de eicelvoorraad maar nooit zo ermee bezig geweest, Je ziet en merkt wel hoe het is als je de juiste partner gevonden hebt waar je kinderen mee wil krijgen. Als meisje van 9 toen ik het hoorde was ik daar nog niet zo mee bezig. We hebben eiceldonatie geprobeerd en een lieve vrouw gevonden die haar eicellen wilde afstaan om ons een kindje te schenken. Wat werd ik ziek van alle hormonen enz.. en uiteindelijk na 1,5 jaar proberen en geen enkele terugplaatsing omdat ook het baarmoederslijmvlies niet wilde groeien moeten stoppen met de pogingen om via eiceldonatie zelf zwanger te worden. De hartproblemen kwamen weer opzetten en heb zelfs een cardioversie gehad wegens een hartritmestoornis die ik kreeg door toedoen vanwege de medicatie voor de eiceldonatie. Ik moest mijn droom en wens zwanger te worden helaas opgeven. mijn eigen gezondheid ging toch voor. Kort daarna bood deze zelfde lieve vrouw ons aan dat ze wel draagmoeder wilde zijn en ons kindje wilde dragen. Wow wat een aanbod.. helemaal ondersteboven was ik erdoor. Na goed gesprekken te hebben gehad met elkaar doorgezet en de 1e ronde werd de draagmoeder d.m.v. zelf inseminatie zwanger. We hebben de hele zwangerschap meebeleefd en gingen zo veel mogelijk mee naar alle controles.. Ook zijn we bij de bevalling en geboorte van onze dochter aanwezig geweest. Wat is het super en geweldig wat deze lieve vrouw voor ons heeft gedaan. Wat ben ik ontzettend blij en gelukkig en super dankbaar voor onze dochter. Mijn wens is uitgekomen ik ben moeder van Elize een prachtige meid van nu alweer 3 maanden oud. wat is het een prachtig geschenk een een wonder. zo gelukkig.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je