Snap
  • Zwanger
  • post

Niet zo slim geweest

Door onveilig te vrijen, zit ik de komende dagen in spanning. Word ik ongesteld of niet?

Ik ben heel stom geweest. Iedereen weet dat als je geen anticonceptie gebruikt er een mogelijkheid bestaat dat je zwanger kan worden. Ik maar denken dat ik het goed voor elkaar had met mn cyclus app op mn iPhone. En de eerste tijd gaat het hartstikke goed. Ik word ongesteld rond de periode dat de app het aangeeft en er wordt niet gevreeën in de vruchtbare week. Totdat mn cyclus roet in het eten gooit en ik na drie weken alweer ongesteld wordt en de vruchtbare periode niet 1 maar 2 weken duurt.

En nu komt mijn stommiteit. Ik heb dit volkomen genegeerd en zonder bescherming gevreeën. En niet 1, maar drie keer. Mijn gevoel en geilheid won het van mijn verstand en nu zit ik met de gebakken peren. Of in ieder geval zo voelt het wel. Ik moet volgende week ongesteld worden en zit tot die tijd in spanning.  Zwanger of niet.

We hebben twee jongens van 5 en 3 jaar en een derde kind daar was mijn vriend duidelijk over, daar gaan we niet aan beginnen. Ons huis is niet groot genoeg en financieel is het pittig. Stiekem droomde ik wel over een derde, een meisje. Helemaal voor mij alleen. Lekker egoïstisch van mij. Maar goed, nu het toch wel heel dichtbij komt begin ik hem een beetje te knijpen. Ik voel een soort van krampje in mn onderbuik en ik voel dat vocht verlies. Misschien zit ik mezelf ook gek te maken. Wordt vervolgd...

10 jaar geleden

I read this article completely regarding the comparison of latest and earlier technologies, it's amazing article. Also visit my blog ... <a href="http://e-sigaret-kopen.blogspot.nl/2013/07/stoppen-met-roken-hoe.html" rel="nofollow">stoppen met roken</a>

10 jaar geleden

De spanning is weg. Gisteravond ben ik ongesteld geworden. Wel met gemengde gevoelens. Enigzins opgelucht, maar toch ook wel jammer. Om niet nog een keer in deze situatie terecht te komen, sta ik vanmiddag bij de apotheek om de pil te halen.

10 jaar geleden

Mijn man heeft inmiddels wel een knoopje laten leggen, maar toch hè ... toch, elke keer wacht ik met spanning op mijn menstruatie als we eens een keer in mijn vruchtbare week hebben gevreeën. Het zal met de jaren wel slijten, hoop ik. Heb je inmiddels al meer zekerheid Mariella08?

10 jaar geleden

Ik snap je verhaal... Maar euh.. Heb je Weleens gedacht aan de meiden die Niet naar 1-3keer vrijen zwanger worden? Maar goed.. Testen is een optie en mss Een knoopje bij 1 van jullie een nog beter Iets. Sorry voor mijn negatieve begin.. Maar kan slecht tegen dit soort verhalen, Want in de tijd dat jou kind 4 werdt hadden Wij en menig ander weer een verdrietige Week/tegen slag te verwerken!