{{ message.message }}
{{ button.text }}

Niet zo slim geweest

Door onveilig te vrijen, zit ik de komende dagen in spanning. Word ik ongesteld of niet?

Afbeelding blog 'Niet zo slim geweest' Achtergrond blur afbeelding

Ik ben heel stom geweest. Iedereen weet dat als je geen anticonceptie gebruikt er een mogelijkheid bestaat dat je zwanger kan worden. Ik maar denken dat ik het goed voor elkaar had met mn cyclus app op mn iPhone. En de eerste tijd gaat het hartstikke goed. Ik word ongesteld rond de periode dat de app het aangeeft en er wordt niet gevreeën in de vruchtbare week. Totdat mn cyclus roet in het eten gooit en ik na drie weken alweer ongesteld wordt en de vruchtbare periode niet 1 maar 2 weken duurt.

En nu komt mijn stommiteit. Ik heb dit volkomen genegeerd en zonder bescherming gevreeën. En niet 1, maar drie keer. Mijn gevoel en geilheid won het van mijn verstand en nu zit ik met de gebakken peren. Of in ieder geval zo voelt het wel. Ik moet volgende week ongesteld worden en zit tot die tijd in spanning.  Zwanger of niet.

We hebben twee jongens van 5 en 3 jaar en een derde kind daar was mijn vriend duidelijk over, daar gaan we niet aan beginnen. Ons huis is niet groot genoeg en financieel is het pittig. Stiekem droomde ik wel over een derde, een meisje. Helemaal voor mij alleen. Lekker egoïstisch van mij. Maar goed, nu het toch wel heel dichtbij komt begin ik hem een beetje te knijpen. Ik voel een soort van krampje in mn onderbuik en ik voel dat vocht verlies. Misschien zit ik mezelf ook gek te maken. Wordt vervolgd...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je