Snap
  • Zwanger
  • zwanger
  • nesteldrang
  • derdetrimester
  • Verbouwingen

Nesteldrang zonder te kunnen nestelen

Nesteldrang en verbouwingen, wanneer je veel wilt doen zonder het te kunnen

Jullie kennen het vast wel, derde trimester zwanger en je wilt dat alles klaarstaat voor de baby.

Het is dan ook ontzettend fijn om te rommelen in die babykamer, het parkje klaar te maken etc. Ik had er dan ook echt ontzettend veel zin in, maar spijtig genoeg is er nogaltijd geen babykamer, staat er nog geen parkje en is nog niks in orde.

Het zit zo dat wij verbouwen, en zolang deze niet klaar zijn heb ik geen slaapkamer voor haar, omdat mijn vriend zo druk bezig is met de verbouwing boven hebben wij de kans nog niet gehad om naar de Ikea te gaan voor speelgoed kasten te halen waardoor het park nog een opslagplaats is voor alles van Lex.

Daarbovenop is het boven een chaos en denk ik soms dat ik gek word.

De verbouwingen houden in dat we de indeling van ons huis hebben moeten aanpassen, de badkamer een stuk kleiner, een vaste trap naar de zolder in Levi’s kamer en deze ook weer een stukje kleiner.

Kort samengevat dus veel ruimtes waar in gewerkt word 🥺

Werken betekend ook veel stof, dus ook veel kuiswerk. Niet evident als 34 weken zwangere.. En als ik dan eindelijk klaar ben is het de dag nadien terug even erg.

Achja, de baby zal er niks van merken binnenkort zeker? Ze slaapt de eerste maanden bij ons op de kamer, en ze heeft een plekje in mijn kast gekregen voor al haar kleertjes.

Maar stiekem blijf ik toch hopen dat alles klaar is voor ze geboren word.