{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nesteldrang

Afbeelding blog 'Nesteldrang'

Ik ben vandaag 37 weken zwanger en twee dagen. Vandaag ben ik met mijn man en dochter op controle geweest in het ziekenhuis en gelukkig was alles goed.

De afgelopen weken heb ik ontzettende nesteldrang en mijn man wordt helemaal gek van mij.

Ik ben alle kasten aan het opruimen. Alles pak ik in mijn handen en bekijk ik nog of ik het nog nodig heb. Wat ik niet meer nodig heb gooi ik weg.

Verder maak ik overal nette stapeltjes van en het moet precies netjes in bakjes liggen. Als mijn man iets nodig heeft, dan wil ik het perse pakken omdat ik een heel systeem heb gemaakt en het mag niet in de war komen te liggen.

Gisteren wilde mijn man iets terugleggen in de kast en toen riep ik, dat doe ik wel omdat de kast anders weer een rotzooi wordt.

Dinsdag heb ik alles weer schoongemaakt. En verder ben ik de hele dag alleen maar bezig met opruimen, stofzuigen, schoonmaken.

Mijn dochter wil heel graag spelen en dat is logisch en ik word gek van de rotzooi van haar speelgoed. Het meeste doe ik ’s avonds omdat mijn dochter dan slaapt en dan kan ik uren bezig zijn. Gelukkig is mijn lijst bijna af van dingen die ik af wil hebben voordat ons tweede kindje geboren wordt.

Ik wil vanavond en morgenavond nog veel opruimen en dan ben ik denk ik klaar. Heel misschien van het weekend nog een paar dingen.

Mijn man zuchtte al, ik ben blij als de baby er dadelijk is en dat je weer normaal bent;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je