{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nekplooimeting

Bang en verdrietig

Afbeelding blog 'Nekplooimeting' Achtergrond blur afbeelding

Ik ben nu 11,3 weken zwanger en helemaal in de wolken. Ik voel me geweldig, niet misselijk, alleen een beetje moe, maar dat hoort er bij. 

We hebben al een dochter van 1,5 en zijn superblij dat er in februari een tweede bij komt... 

Tot vandaag, ik had z贸veel zin om die kleine weer te zien zwemmen in mijn buik, mooie foto鈥檚 mee te nemen en het eindelijk bekend te maken aan de buitenwereld (alleen directe familie was al op de hoogte). 

Lig ik daar, voor de echo, en het eerste wat ze ziet is een dikke nekplooi (bijna 5 mm). Ik kon ook meteen uit haar reactie opmaken dat het niet goed is. Chromosoom afwijking of Down. Ik sloeg dicht. Gelukkig hadden we een uur later een intake bij de verloskundige en zij heeft meteen een afspraak bij het AMC voor ons kunnen maken. Hier moeten we aankomende dinsdag heen voor een echo en vlokkentest. 

Ik kan alleen maar huilen en ben zo bang. Dit kleine mensje in mijn buik is zo welkom en ik houd er al zoveel van, dat is zo bizar. Nu is het afwachten... 

Bang en verdrietig zijn we. Had ik maar iets kunnen doen...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je