{{ message.message }}
{{ button.text }}

Naast bellypainten nu ook gipsbuiken!

Afbeelding blog 'Naast bellypainten nu ook gipsbuiken!' Achtergrond blur afbeelding

Zoals jullie waarschijnlijk weten, maak ik bellypaints! Vol plezier moet ik zeggen. Maar ik hoorde vaak: Zo jammer dat het er zo weer afgewassen is! Daar wilde ik wat aan doen... en tadaaa:  naast het bellypainten maak ik nu ook Gipsen buiken! 

De duur van het maken van een paint is ongeveer half uurtje / uurtje en kan van alleen de buik, buik en borsten, of zelfs buik met borsten en handen of armen!  Wil je liever niet met de borsten bloot, kan je ook met een (oude) bh aan in gegipst worden! 

Na dat de gipsenbuik goed is ingedroogd ga ik hem bewerken. Hier hoef je niet bij te zijn, want hier gaat wel een weekje overheen.  Als je hem mooi glad wil hebben ga ik de buik flink bewerken zodat het een mooie strakke buik wordt. Maar je kan ook kiezen voor de ruwe versie (zoals bijgevoegde foto). Ik zorg er voor dat de buik goed stevig wordt en lang goed blijft! 

En om dit te vieren geef ik een paar gipsen buiken weg! Lijkt jou een gipsenbuik wat? Let me know ... geef het door en laat mij weten waarom ik jou een gipsenbuik zou geven!  

Twitter: @buikschildering => follow, rt en answer :) 

Website: www.bellypaint.nu

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je