Snap
  • Zwanger
  • Babyspullen
  • post

Naast bellypainten nu ook gipsbuiken!

Zoals jullie waarschijnlijk weten, maak ik bellypaints! Vol plezier moet ik zeggen. Maar ik hoorde vaak: Zo jammer dat het er zo weer afgewassen is! Daar wilde ik wat aan doen... en tadaaa:  naast het bellypainten maak ik nu ook Gipsen buiken! 

De duur van het maken van een paint is ongeveer half uurtje / uurtje en kan van alleen de buik, buik en borsten, of zelfs buik met borsten en handen of armen!  Wil je liever niet met de borsten bloot, kan je ook met een (oude) bh aan in gegipst worden! 

Na dat de gipsenbuik goed is ingedroogd ga ik hem bewerken. Hier hoef je niet bij te zijn, want hier gaat wel een weekje overheen.  Als je hem mooi glad wil hebben ga ik de buik flink bewerken zodat het een mooie strakke buik wordt. Maar je kan ook kiezen voor de ruwe versie (zoals bijgevoegde foto). Ik zorg er voor dat de buik goed stevig wordt en lang goed blijft! 

En om dit te vieren geef ik een paar gipsen buiken weg! Lijkt jou een gipsenbuik wat? Let me know ... geef het door en laat mij weten waarom ik jou een gipsenbuik zou geven!  

Twitter: @buikschildering => follow, rt en answer :) 

Website: www.bellypaint.nu

 

10 jaar geleden

;) klopt. als je niet zoveel plek hebt is een bellypaint op canvas miss een beter idee ;) Ik geef ook nog steeds bellypaints. Uiteraard met fotos ;) Ik ben blij dat ik het, toen ik nog zwanger was, heb gedaan ;)

10 jaar geleden

Leuk, maar praktische vraag waar laat je zo'n gipse buik in een niet te groot huis! Dat was voor mij doorslag om een bellypaint te doen en het leuke daarvan is dat mijn bellypaint-schilderes er nadat ie klaar was fotos van heeft gemaakt (zat in de prijs) en naar me gestuurd heeft. Van een van de fotos hangt er nu een canvasdoek in het trappengat van mn bellypaint, zodat ik er altijd nog eens aan terug kan denken.